2013. december 26., csütörtök

#Kritika 203 You ' re just a beautiful mistake... or no?!

Hello!
Újabb kritika. Reméljük a hétvégén már gyarapodni fog a szerkesztő társakkal a blog.  Jelentkezni még mindig lehet. Feltételeket itt olvashatod!
 Ne felejtsétek, ezek csak tanácsok és a saját véleményem. Mindenki azt kezd / csinál a blogjával amit szeretne! 

You're just a beautiful mistake...or not?!
Link .: You ' re just a beautiful mistake... or no?!

Kinézet .:

Fejléc : azt kell, hogy mondjam borzalmas. Biztosra veszem, hogy már azon vagy, hogy le cseréld.
Sablonból Én a helyedben az egyszerűt választanám, az sokkal jobban illik minden bloghoz. A hátteret az új sablonhoz és fejléchez igazítanám.
Modulok .: tetszik, hogy a zene lejátszót magadnak kell elindítani, így nem ijeszt rá egy emberre sem. A fekete remek választás, hisz az minden színhez passzol.
A jobb oldali modul sávba kellenének még cserék más blogokkal is, mert így népszerűsítheted vagy meg oszthatnád Facebookon csoportokban is.
Oldalakat készítenék, egy főoldal, fejezetek, szereplők, díjak és kritika oldalakkal. Hiányolom a szereplőkről a képeket és azokból a legjobbak a rendezett képek.
Azt hiszem mindent le írtam, azt tanácsolom vagy kérj egy design át alakítást ( akár tőlünk is ) vagy fogadj meg pár tanácsot.

25 / 10

Történet .:

Eddig csak 2.fejezet van fent, el is olvastam és azt kell, hogy mondjam nem tetszett. Kezdjük ott, hogy a Prológus amit fel tettél nagyon rövid, inkább csak egy kisebb ismertető vagy egy kicsit meg ismerheted nagy vonalakban a történetet. A szereplőket fel tetted, de megfigyeltem hogy más van a fejlécen, ami nem jó. Szerintem minden szereplőről ugyan annyit kellett volna írnod.
A betűtípust másmilyenre állítsd át, mert így egy kicsit nehéz el olvasni. Javaslom, hogy ne rakj bele ilyen sok képet se. A helyesírásodon is van még mit javítanod, illetve a részek hossza jó.
Azt javaslom fogalmazd meg jobban a mondani valódat, fejts ki egyes jeleneteket jobban.
Mindent el mondtam amit szerettem volna, nem sértés volt, csak az igazság.

25 / 10

Összesen .: 50 / 20

Réka S. :)

3 megjegyzés:

 1. Köszönöm a kritikát megfogadom a tanácsaidat!:)(ja és fejlécet már rendeltem újat)xoxo,Zsoo

  VálaszTörlés


 2. Seriously plenty of awesome advice!
  This was an outstanding blog post. I loved it. I’ll be back to read more. Thanks !

  my web page; 대구오피

  (freaky)

  VálaszTörlés