2013. december 13., péntek

#Kritika 185 You Belong With Me

Hello guys!
Kritikával jelentkezem...Sietni fogok a többivel is, csak legyetek türelemmel, ahogy az időm engedni meg írom őket. Továbbra is kérhettek kritikákat chaten.....
  Ne felejtsétek, ezek csak tanácsok és a saját véleményem. Mindenki azt kezd / csinál a blogjával amit szeretne! 

You Belong With Me
Link .: You Belong With Me


Kinézet .:

Elég sok mindent szeretnék mondani úgy, hogy kezdem is. A fejléc. Na igen, ez borzalmas. Egyszerűen ronda, ahogy Miley középen van, nem jó, ahogy ki van vágva és a háttér. Cseréld le!
A háttérrel semmi bajom, sötét lila amivel semmi bajom, de nem passzol a fejléchez és a sablonhoz sem.  A sablont át állítanám egy egyszerűre. Észre vettem, hogy a sablon nagyon széles állítsd kisebbre és a sablon szélesebb, mint a fejléc ami szintén nem jó.
Modulok, nos igen. Ezzel is nagyon nagy baj van. Nincsenek moduljaid. Szerintem egy jó bloghoz ezek a modulok szükségesek Blogarhívum és rendszeres olvasó modul amid van is, de nincs chated, cseréid.
Ezeket a modulokat pótold a blogodra, de még a látogatók számát se hagyd ki.
Összességében cserélj fejlécet, állítsd egyszerűre a sablont, rakj be chatet, látogatók számát és cseréket is!  Az oldalakba még rakj egy " Kritika " és egy " Díjak " oldalt.

25 / 10

Történet .:

Mivel még csak a Prológus és az első rész van fent, így nem tudok sokat mondani. Kezdjük azzal, hogy jelölj ki egy szemszöget, akinek a gondolat menetét és a párbeszédét írod, lássák az olvasók, hogy kinek is a gondolata. Másodszor pedig ne idéző jeleket használ ( " ) a párbeszédnél, mert igen zavaró. Az idéző jel nem választja el annyira a gondolatmenettől, inkább használ kötő jelet ( - ) úgy, mint minden író, hisz így a helyes és a könyvek is így alkalmazzák.  A szereplőkről nem sokat tudok mondani csak, hogy az anyánál és az apánál nem jó a választás, az anya sokkal idősebb, mint Ian. Főszereplő lánynak jót választottál és ahogy látom csak Harry lesz benne. A Lexi név nagyon népszerű lett, de az Alexandra névből jön.
A Prológus túl sablonos, el regéli az életét, ami eddig történt vele.Ez a blog tipikus olyan, hogy Harryvel rég óta ismerik egymást és később járnak. Az első rész, nekem laposnak tűnik, nincs benne semmi érdekes. Elvileg, ha már ismerik egymást akkor lehetett volna izgalmasabb is. Jobban ki fejthetted volna Harrynek mik voltak a fontos dolgai. Két dologra gondolhat az olvasó 1. rossz dolgokba keveredett, 2. híres . De, ha  2. akkor a csajnak is tudnia kellene róla ?! A helyesírásodra és a fogalmazásodra is figyelj oda jobban, ne használj olyan rövid mondatokat. A részeknek, pedig adj címet.
Nem fogok össze foglalni, mert ez magában is hosszú!

25 / 7

Összesen .:  50 / 17

Réka S. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése