2013. december 14., szombat

#Kritika 193 ~I Need Your Love~

Hello!
Valószínűleg ez a nap utolsó kritikája tőlem, de még bármi meg történhet. Ha ma ez az utolsó, akkor próbálok holnap is hozni egyet vagy kettőt, ahogy lesz időm.
Ne felejtsétek, ezek csak tanácsok és a saját véleményem. Mindenki azt kezd / csinál a blogjával amit szeretne! 

~I Need Your Love~
Link .: ~I Need Your Love~

Kinézet .:

Imádom a fejlécedet, egyszerűen gyönyörű. A sablon és a háttér is tökéletes, illenek a fejlécedhez. Az oldalakba egyetlen egy dolgot hiányolok a " Kritika " oldalt. A jobb oldali modul sávban semmi hiba nincs.
Azt hiszem azt kell, hogy mondjam szinte tökéletes a blogod designje, attól a kis hibától el tekintve.

25 / 24

Történet .:

El kezdtem olvasni és ilyennel ritkán találkozom. Elég érdekes a történet az egyszer biztos. Tetszik, hogy Lina el vesztette az emlékezetét és ha jól olvastam a nevén kívül semmit nem tud magáról. Remélem lassan, majd elő hozod neki az emlékeit, hogy milyen is Ő, és mik történtek vele ebben a 18 évben.
Kedves Zayntől, hogy be fogadta, de szerintem egy kicsit gyorsan halad. Lassítson, töltsenek együtt egy kis időt, majd még közelebb kerülhetnek egymáshoz és találkozhat majd a fiúkkal is.
A fogalmazásod, a helyesírásod, részek hossza és a történeted is nagyon jó. Nagyon jó a név választás, ahogy a karakter és a személyiség kialakítása is. 
Egy új olvasót köszönthetsz szerény személyemben, aki már nagyon kíváncsi a folytatásra, hogy mik lesznek még a részekben. Remélem egy csomó izgi és boldog rész lesz. Folytasd és siess a kövi résszel! :)

25 / 25

Összesen .: 50 / 49

Réka S. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése