2013. december 22., vasárnap

#Kritika 197 Royals

Hello!
Ismét kritikával jelentkezem, de igyekszem majd mást is hozni....
  Ne felejtsétek, ezek csak tanácsok és a saját véleményem. Mindenki azt kezd / csinál a blogjával amit szeretne! 

Royals
Link .: Royals

Kinézet .:

Nem is tudom, hogy hol kezdjem..... talán az elején. A fejléced, egyszerűen szörnyű. Nem utal a történetre és semmi értelme sincs. A cím sem jól látható.
Sablonból egy másik fajtát választanék, talán az egyszerűt az lenne, a legjobb választás. A háttérrel több bajom is van, először is fekete, nem épp ideális egy bloghoz, másodszor pedig a fejléc széleivel egybe olvad. 
A modulokban hiányolom a rendszeres olvasó modult és a blogarhívumot is fentebb tenném.
Az oldalakból hiányolom a ' Díjak ' menü pontot.
A zenelejátszóval semmi bajom, hisz mindenki magának indíthatja el, ha szeretné. A chatet át látszóra állítanám, így bármilyen környezetbe bele illik.
Összességében .: cserélj fejlécet ( akár tőlünk is rendelhetsz ), cserélj sablont és hátteret is! A cahtet állítsd át, tegyél be rendszeres olvasó modult, az oldalakba, pedig tegyél még egy menü pontot.

25 / 10

Történet .:

A történeted nekem nem tetszik. Érthetetlen és a fogalmazásod sem a legjobb. A részek hossza rövidek és helyesírási hibákat is találtam. A szereplőket jól választottad meg Justint és Selenát, viszont lehetne, hogy a saját nevüket használd, de te tudod. A szereplők modulba, szerintem az összes szereplőt be kellene tenned, de nagy baj, ha még nem tudod kik is azok. A történeteden nagyon sokat kell még javítanod, hogy jó legyen.
Egy jó blog, egy jó prológussal kezdni, nem pedig egyből az első fejezettel.
Azt hiszem ezzel mindent el mondtam amit csak akartam.

25 / 10

Összesen .: 50 / 20

Réka S. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése