2013. december 22., vasárnap

# Kritika 198 Holidas

Sziasztok!
  Tudom, hogy le vagyok maradva, de most pótolok egy kicsit! Ezek csak az én véleményeim, mindenki azt kezd a blogjával amit csak szeretne.

Holidas
Macey

Kinézet:
  Hát sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de nekem nem tetszik a blogod kinézete és el is mondom, hogy miért. Szóval először is. Elolvastam mind a 4 részt és a történet nem olyan átlagos, van benne némi sötétség is ahogy én látom. Szerintem sokkal jobban menne hozzá valamilyen sötétebb design, de ez csak az én véleményem. A fejléced, nekem túl egyszerű, eddig nem tükrözi a történetet, csak mondjuk az a lány kapcsolódik a tánchoz, de ennyi, szerintem ezt teljesen meg kellene változtasd. Én a helyedbe nyitnák oldalakat is, ahová külön betenném a szereplőket és a kritikákat is amiket kapsz. 


25/10
Történet:
  A történet, hát nem is tudom, hogy hol kezdjem. Azt hittem, hogy valami átlagos hétköznapi lányról szóló blognak nézek elébe, de csalódtam hiszen ez nem így van. Egy nagyon jó bloggal találtam magam szembe. Ahogy olvastam a részeket egyre jobban kezdtem összezavarodni, már nem is értem, hogy mi van benne igazából... Farkasok, vér talán időutazás is. Nagyon furcsa, de érdekfelkeltő, szerintem a történeteddel sok olvasót fogsz magadnak nyerni, csak így tovább. Helyesírási hibákat nem találtam, a részek talán lehetnének egy kicsit hosszabbak is.


25/25

Összesen:50/35
G.B.Evelyne

1 megjegyzés:

  1. Szia! Köszönöm a kritikát. Amúgy a történetben nincs időutazás, de sebaj.:D

    VálaszTörlés