2015. április 19., vasárnap

#Kritika 397 Hologram [ Harry Styles Fanfic. ]

Hologram - [Harry Styles Fanfic.]
Hologram 

Kinézet : 

Első rálátásra a fejléced nekem túl sötét. Az emberkék méretei sem egyeznek és azon kívül talán az zavar rettenetesen, hogy ki sem lehet venni a blogod címét. Ugye a fekete mellett a szürke színre van törekedve, hát lehetett volna egy kicsit jobban is. Minden fekete és szürke nekem pedig egyre jobban bántja a szememet. Rossz párosítás! Ez a szín számomra már annyira sötét, hogy feketének tűnik. Választhatnál kicsit barátságosabb még is sötét színeket, amik nem térnek el ennyire egymástól. Inkább a háttér legyen sötétebb, míg a sablon világosabb  vagy akár a kettő egybe is olvadhat, de legalább a betűk mindenhol jól kivehetőek legyenek.
A modulokban számtalan dolgot más helyre pakolnék és van amit kivennék, mert teljesen fölösleges ilyen például a blog archívum. A helyes sorrend ez lenne, szerintem így nem lenne olyan kusza. 
- Történet 
- Oldalak 
- Információk 
- Oldalmegjelenítés 
- Rendszeres olvasók 
- Chat 
- Értetek bármit 
- Cserék 

25 / 16

Történet : 

A prológusodat olvasva, túl rövid lett, de figyelem felkeltő és érdekes. Rejtélyes, titokzatos számtalan szinonimával tudnám még jellemezni. Jól van megfogalmazva látszik az össze szedettséged és nem csak itt, hanem az utána jövő két részen is. Nos mivel ilyen kevés rész van fent nem tudok valami sokat mondani, viszont azt tudom hogy fel keltette az érdeklődésemet. Nem a kedvenceim az olyan blogok ahol a jövőbe vagy épp a múltba utazunk, számomra azon olyan furcsák. Ahogy a blogod címe rögtön elárulja a légyeget hologramról szól, ami nem kissé furcsa, de egyedi lehet. Nem épp One Direction / Harry Styles fanfictionnak képzelném el az ilyet, hanem inkább egy misztikus / fatasy történetbe. Elismerem, hogy nagyon sok 1D blog van már és kell az egyediség, ami szerintem a tiédben benne van, mert ilyen bloggal még nem találkoztam.
Megválogatott szavaid vannak, nem látok hibákat. Kicsit talán írhattad volna hosszabbra őket, ezen még talán javíthatnál.
Sok sikert a blogodhoz és remélem semmivel nem bántottalak meg!

25 / 20

Összesen : 50 / 36

2 megjegyzés: