2015. április 4., szombat

#Kritika 384 Hercegnő

♥ Hercegnő ♥
Hercegnő ( x )

Kinézet :

Amint megnyitottam a blogod, be is akartam zárni. Túlságosan a világos rózsaszín és a fehér dominál. A fejléceddel kezdem, aztán rátérek mindenre. Nem tetszik, egy össze csapot, öt perces munkának tűnik számomra. Egy szép fejléc kellene a blogodnak, amin a karakterek is jobban összepasszolnak, a háttérben pedig olyan dolgok szerepelnének, amik a történetedet jellemzik. Észre vettem, hogy a cím ahogy megnyitom a blogot Hercegnő a fejlécen pedig Facebook Hercegnő van írva, jobb lenne ha ez a kettő megegyezne. Olyan színeket választanék, amik élénk tavasziak, még is sötétebbek. Akár maradhatnál ennél a két színnél is, de sötétebb rózsaszínnel, hogy ellen súlyozd a színeket. A modulokban óriási változtatásokat vinnék végbe a helyedbe. Első sorban fölösleges az oldalakban és a modulokban is megjelentetned ugyan azt. Valahogy így csinálnám :
- Bemutatkozás
- Oldalak ( Benne .: Főoldal, Szereplők, Fejezetek, Kritikák, Díjak )
- Statisztika
- Olvasók
- Chat
- Versenyjelentkezés vagy szavazás ( ami épp folyik a blogodon )
- Cserék ( szebb, ha csak egy helyen van, ahol az olvasók vagy a blogod látogatói könnyen észre veszik !!! )
- Magadról
A szereplőkben nem írnék le minden adatott, természetesebb ha a történetből derül ki, valamint a rendezettre vágott képek is szebben mutatnának! Ha a részeket is egy oldalba gyűjtöd sokkal jobban fog mutatni.

25 / 14

Történet :

Huh, alig találom a szavakat. Kevés rész van még fent és nekem nem nyerte el a tetszésemet. Értelmetlennek és összecsapottnak  vélem a részeidet. Fejezd ki magad jobban, figyelj a szó használatra is. Ha nem megy a rész írása, akkor hagyd egy kicsit, míg biztos ihletet kapsz!
Számomra nem történik benne semmi érdekes, unalmasnak és laposnak találom, de ezen tudnál még javítani. Gondold át alaposan mit is szeretnél írni, aztán egy hosszabb fejezetet tegyél ki a blogra. Célszerűbb lenne jó pár részt előre megírni, így biztos lehetsz a dolgodban. Tüntesd fel kinek is a szemszögéből írod, figyelj a veszők használatára!
Remélem semmivel nem bántottalak meg, mert nem állt szándékomban!

25 / 14

Összesen : 50 / 28

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése