2015. április 8., szerda

#Kritika 388 Right Now [ Harry Styles Fanfiction ]

Link ( x

Kinézet :

Nem igazán tudom mit is kellene mondanom. Számomra egyhangúan kék, a mostanában elhíresült kódos design használod a blogod külsejéhez, de még így sem nyerte el a tetszésemet. A másik ami iszonyúan zavar az a fehér szín. Választhatnál valami egybe illőbb szít is! 
A fejléced több okból is nem tetszik, tudom Harryről nehéz jó képet találni, de ez már nem mostani, jóval régebbi. Selena Gomez, minden második blogban megfordul Harry vagy Zayn barátnője ként. Persze azt sem tagadom, hogy jó magam is felhasználtam már a blogomhoz, az emberek nevezhetik sablonnak, de ha egy kicsit is felnyitják a szemüket, a legtöbb blog ugyan úgy kezdődik. Csupán azért lesz más, mert mi magunk alakítjuk. Lehet csak én nem látom, de hiányolom a chatet. A blogarhívum teljesen felesleges, mert az oldalakban Fejezetek címen megtalálható. 

25 / 18

Történet : 

Mivel csak fordított, így a történet alapjába nem igazán tudok bele kötni. Természetesen nem csak hazánkba híresült el, hogy a One Direction tagjait más szerepekbe képzeljük el és, ha már gonoszt kell játszani, miden képen a maffiához kell, hogy köze legyen. Legyen akár csak egy bolha a főnök keze alatt, vagy legyen ő a főnök. A legtöbb esetben a második igaz, miközben a lány egy félős, vissza húzódó. Eddig még soha nem találkoztam olyan bloggal, amiben a lány is olyan erősnek mutatná magát, mint a maffiásat játszó pasija. Bevallom nem fogott meg a történet, de ezt remélem nem veszed annyira magadra. Mivel fordítás így a rész hosszát sem te határozod meg, de talán ha úgy alakul két részt te vehetnél egynek, hogy terjedelmesebb legyen. Ami piszkosul zavar, hogy nem gondolatjeleket használsz, hanem idézőjelben írod. Annyira rövidnek és néha zavarosnak tűnik a történet, hogy bele zavarodtam. Néha nem tudtam eldönteni ki is mondja és kinek! Ajánlom erre oda figyelhetnél és egy kicsit ezzel érthetőbbé is tehetnéd, még akkor is ha az eredetiben úgy van! 

25 / 17

Összesen : 50 / 35

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése