2015. április 18., szombat

#Kritika 396 Fogadom

Fogadom ( x )

Kinézet :

Tetszik a fejléced alapja, ez már egy jó pont lehet számodra, mert jó ideje nem mondtam ilyet vagy hasonlót. A blogod címét viszont valahová az óra alá tettem volna, olyan helyre, ahol központban van. A két szöveg a fejléc két oldalán, számomra feleslegesnek tűnik, inkább ha fontos a szöveg akkor rakd egy modulba. Te újításként nem angolt használsz a moduljaid megnevezése érdekében, hanem franciát. Érdekes és egyedi ötlet lehet ez a részedről, még is vannak amikkel kiütközik. Tetszik a francia és épp itt ütközik ki a Tapasztalataim szerint... és az Egy történetnél ha ezek is azon a nyelven lennének már is jobb lenne az összhatása. Jók a színek, de a modulok  elrendezésében kellene pár apróbb változtatást tenned. Először is vedd le a blog arhívumot, mert felesleges, ha van az oldalak között egy erre megfelelő oldal hely. Másodszor a magadról tedd a verseny jelentkezés alá, jobban fog mutatni.

25 / 22

Történet :

Amint megnyitottam a blogot, már tudtam nem egy One Direction vagy más bandával kapcsolatos blogot fogok olvasni, hanem valami egyedibbet! Találkoztam már hasonlóan orvosi történettel, de bevallom volt igénytelen és annál rosszabbak is. A prológusodat olvasva már látszik az össze szedettségedet, ahogy a szavakat választottad egy mondathoz. A fogalmazásod, ahogy a történeted kerekedik helyesírási hibák nélkül. Nagy részletességgel írod le a történéseket és ez csupán jó lehet, bele tudom magam képzelni a helyzetbe, hogy mi merre található. Kicsit kevésnek tartom a párbeszédet, de ha a részek úgy kívánják akkor nem is kell bele többet írni.
Gratulálok a blogdhoz s további sikereket kívánok hozzá!

25 / 25

Összesen : 50 / 472 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikát, és hogy szántátok rá az időt! :) Eddig még nem volt alkalmam megjegyezni, de gyönyörű a deisgnetek! :)

    VálaszTörlés