2015. április 5., vasárnap

#Filmajánló Gyerekjáték - The Game Plan

Sziasztok! Egy tökéletes családi vígjátékot hoztam, így Húsvét alkalmából. Remélem mindenkit annyira megnevetett, mint engem!

" Joe Kingman valósággal lubickol a népszerűségben. A Boston amerikai futball csapatának hátvédjeként milliókat keres, az élete meg olyan, mint egy buli. A szurkolók és a nők odavannak érte, a csapat meg akár a bajnoki címre is esélyes lehet a vezényletével. Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor kiderül, hogy a hátvédnek van egy hét éves kislánya - egy egy éjszakás kaland gyümölcse. Ettől kezdve alapjaiban változik meg az élete: a bulit, randit, meccseket háttérbe szorítja a balettóra, az esti mese, a közös babázás. "


Pár mondatban a film : 

Ahogy észre vehetitek nem egy mai filmmel készültem ezúttal. Nem csak az idén vagy tavaly készült filmek lehetnek jók. Ez a film egészen 2007 - ig nyúlik vissza. Egy apa története, akinek meg kell tanulnia gondoskodni lányáról és félre tennie az egóját. 
Joe ( Dwayne "The Rock" Johnson ) a Boston kiváló irányító játékosa, egyik reggel azzal találja szemben magát, hogy van egy lánya. A kis Peyton ( Madison Pattis ) nagyon ügyesen kitervelte az egész akciót, de amikor egyes helyzetek nem úgy sülnek el, változtatnia kell a taktikáján.  Peyton beállít, miszerint édesanyja Afrikába utazott és egy hónapig neki kell rá vigyáznia. Joe természetesen nem tudja hogyan is kezelje a helyzetet és nehezen barátkozik meg ezzel az egésszel. A kezdeti nehézségek ellenére kezdenek jól kijönni, amikor is Joe még nem is sejti mennyit hazudik neki lánya. De még mielőtt ennyire előre rohannék és a végét úgy sem szeretném leírni, mert aki kíváncsi az megfogja nézni. Nem könnyű lányos apukává válni, de amikor ez megtörténik hogyan fogadja a sajtó és a nagy csapat ?
Bárhogyan is együtt kell szembenézniük a dolgokkal és talán rájönniük, nem mindig a legokosabb a titkolózás és a népszerűség. Dwayne számtalan filmben szerepel, neki az akció filmektől kezdve a vicces filmekig minden jól áll. Kitűnően alakítja a karaktereit, ebben a filmben sincs hiány belőle.
Mindenkinek ajánlom, aki nevetni szeretne egy jót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése