2014. július 12., szombat

#Kritika 324 Trohmaniac

Trohmaniac
Kinézet: Sajnálom, de nekem a fejléced nem tetszik. Olyan érzést kelt, mintha egy téglás textúrára lennének rá rakva a karakterek, és egyéb más dolgok. A főszereplő férfit, én nem raktam volna rá ennyiszer, egyszer is elég lett volna, és akkor más karakterek is felfértek volna mellé, és nem tűnne ennyire üresnek.
A háttérrel kapcsolatban, én egy olyat választottam volna, ami jobban illik a blog világához, avagy a fejléchez. Én be raknék egy feliratkozás modult is.
25/15

Történet: Mielőtt neki állok a történetnek, megjegyezném, hogy sokkal szebb lenne a blogod, ha sor kizártra állítanád az igazítást. Sajnálom, de azt kell mondanom, hogy sablon sztori. Bántalmazás, kemény lány, drogok és végül szerelem. Minden második blogban megtalálható valamelyik. Vinnél bele egy két csavart, sokkal érdekesebb lenne.
25/15
50/30
Remélem nem bántottalak meg.
Fanni 'xx'

1 megjegyzés:

  1. Hogy őszinte legyek, számomra egyszerűen érthetetlen, hogy mi ezen a blogon "sablonos". Igazából ezt csakis egy olyan személy írhatja, aki tuti nem vette a fáradságot ahhoz, hogy végigolvassa az EGÉSZ sztorit, nem pedig megvonja a vállát és csak tíz fejezetet jó, ha elolvas. Eléggé elszomorít, hogyha már valaki némi bizalmat szavaz meg neked és kezedbe adja a művét annak érdekében, hogy kész érvekkel megmagyarázd majd a sztorija hibáit és te meg ehhez képest egy több, mint hetven fejezetes sztorit csupán pár mondatban """kritizálsz""".
    Tudod kedves Fanni, hogy honnan tudtam, hogy csak pár fejezetbe olvastál bele? Onnan, hogy én már a kezdetektől fogva olvasom az író blogját és eddig mindegyik része nagyon tetszett, pedig te nem is tudod, hogy mennyire kritikus vagyok filmekkel és könyvekkel szemben. Nagyon megválogatom ám, hogy mit olvasok el. S tisztában vagyok vele, hogy mik történtek a sztoriban és kutya legyek, ha nincs tele ez a történet egy rakat csavarral és váratlan fordulattal! Ez a lány, aki eme blognak a tulaja egy olyan ÉLVEZHETŐ romantikus sztorit hozott össze úgy, hogy nálam jóval fiatalabb, hogy egyszerűen nem tudok mit mondani: megemelem a kalapomat előtte. Jómagam rühellem a romantikus sztorikat, mert mindegyik annyira sablonos és unalmas, de az Ő sztorija olyan, hogy mindig élvezet olvasni annak ellenére, hogy szerelemes történet. Megmutatta nekem, hogy nem mindegyik romantikus történet bugyuta. Abban rejlik az igazi tehetsége, hogy ő nemcsak a romantikát, de legfőképpen az érzelmeket is kiemeli! És tudod mit? Én eszméletlenül tisztelem a munkásságáért, mert még életemben nem találkoztam még olyan korabelivel, aki egy ilyen remek munkát tett le ide, nekem az asztalra. Nagyon is különbözik az írási stílusunk, mert én is jómagam szeretek sztorikat írni, de ennek ellenére mindig tűkön ülök, hogy elolvashassam az Alone Together legújabb részét.
    Nem kívánok semmiféle támadást intézni feléd, csak ha már egyszer kritizálásra adod a fejed - mivel én is foglalkoztam anno véleményezéssel és én azért egy kifejtős kritikát írtam -, akkor egy normális véleményt írj róla, ami meg is felel a valóságnak, ne pedig egy olyat, amit csak úgy odavágtál (nem akartam a csúnyábbik verziót írni.).
    Tudom, hogy nem lehet ugyanaz a véleményünk, de ha nem a te stílusod, akkor írd meg úgy a kritikádat!

    VálaszTörlés