2014. július 12., szombat

#Kritika 322 The Road Between Us

The Road Between Us
Kinézet:  Nem szeretem más munkáját kritizálni. Sajnálom, de nekem nem tetszik. A lány és a fiú sincs jól kivágva. A lányt nem halványítottam volna el ennyire. És nagyon nem előnyös, hogy a nyaka ennyire látszik. Túlságosan elüt a fejléctől. A fiú feje túl nagy a lányhoz viszonyítva. A cím, teljesen beleolvad a fejlécbe, és az utolsó két szó betű stílusa nem illik rá a fejlécre. A háttér remekül passzol a fejléchez.
Ha van fejezetek oldalad, akkor a blog archívumot töröld ki. Nem kell mind kettő. A rendszeres olvasókat feljebb raknám.
25/15

Történet: Ahogy olvasom látok egy-két szó ismétlést. A prológusban a ha szócska, ami nagyon szembe tűnő. Szerintem nem csak én írom le, döntsd el, hogy egy leírást gondolat jellel, vagy záró jellel írsz le. Egy jó pont, hogy a történetet sor kizárttal íród. Ez úgy mond egy karaktert ad a történetednek. Szebbé és könnyebben olvashatóvá válik tőle.
Ezeken felül egy nagyon jó blognak ígérkezik.
25/22
50/37
Remélem nem bántottalak meg, ez az én véleményem, és ne csüggedj, hogy még nincsenek felírazkozódi, idővel azok is lesznek.
Fanni 'xx'

1 megjegyzés:

  1. Kedves Fanni! :)
    Köszönöm a munkádat, javítás alá fog kerülni amiket leírtál, igyekszem belőle tanulni! :)

    VálaszTörlés