2013. augusztus 13., kedd

#Kritika 52 The Light

Sziasztok!
Hoztam  kritikát. Remélhetőleg már Bori is fog hozni.
   Ne felejtsétek, ezek csak tanácsok és a saját véleményem. Mindenki azt kezd / csinál a blogjával amit szeretne!The Light
The Light
Író .: Rebeka Ramsay
~Fejléc .:
Tudom, hogy eddig nem volt a blogon és most hogy van nagyon is jól néz ki. Nagyon tetszik a fejléc, egyszerűen gyönyörű.
10/10

~Sablon, Háttér .:
Nekem nagyon tetszik. Tudom, milyen volt az át alakítás előtt és ez sokkal szebb és illik a fejléchez is. Teljesen át alakult.
2 x 10/10

~Helyesírás .:
Nem nagyon találok hibát. Gépelési hibákon akadt meg a szeme, de egyébként nincs. Maradjon is ez így a továbbiakban. A történtet egyszerűen fantasztikus. Nagyon jól ki találtad. Nagy fantáziával rendelkezel és   imádom a blogod. Remélem happy end lesz a vége.  Remélem több ilyen One Directionos sztorit olvashatok tőled.
10/10

~Modulok .:
Figyelemre méltók az oldalak és minden ott van amit én nézni szoktam. Látom / tudom, hogy vannak cseréid, amik szuperek. A főszereplőkről oldalt van kint kép és van rendszeres olvasó modul is. Minden meg van amit én nézni és pontozni szoktam, de...... Most jön a de,  nekem hiányzik a chat és szerintem ezt orvosolnod kellene.
10/9

Összesen .: 50 /  49
 Réka S. :)

2 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen köszönöm!*-* Örülök hogy tetszik a blog és nagyon köszönöm a szép szavakat!*-* Xx Rebeka

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Rebeka!
   Nagyon szívesen és ez az igazság!

   Törlés