2013. augusztus 8., csütörtök

#Kritika 45 - 46 Secrets bring us closer...Sophie Taylor világa


Sziasztok!
Hoztam pár kritikát és be újítok egy kicsit a kritikáimba, nem nagy dolog, de tetszetősebb.

 Ne felejtsétek, ezek csak tanácsok és a saját véleményem. Mindenki azt kezd / csinál a blogjával amit szeretne!Secrets bring us closer…
Secrets bring us closer...
Író: Dorina Nagy
~ Fejléc .:
Nekem tetszik. Tükrözi a történetet és illik a háttérhez.
10/10

~Sablon, Háttér .:
A sablonnal semmi bajom nincs, nagy összhangban van a fejléccel és a háttérrel. 
A  háttérről is csak ezt tudom el mondani / írni. 
2 x 10/10 

~ Helyesírás .:
Mivel még nem sok rész van fent nem tudok sok mindent mondani.  Elolvastam és tetszik a történet, ez a sok titok amit nem írsz le. Rejtélyes és ez azt jelenti tele van meglepetéssel. Helyesírási hibákat nem találtam, ami csak jó lehet. Látom elég bizonytalan vagy ne legyél. A történetet csak most kezdted el, ne hagyd abba csak reklámoznod kell. Facebook-on vannak csoportok és csinálj sok cserét is.
10/10

~Modulok .:
Nos, nekem hiányzik a rendszeres olvasó modul, szerintem sürgősen rakd ki és a rendszeres olvasók száma talán biztat, hogy folytasd. Külön fel tűnt, hogy vannak oldalak és chat ezek plusz pontok. Én még csinálnék pár cserét és akkor is többen ismernék meg a blogodat. Egy kicsit oldalt a modulokat is át rendezném és az oldalakba ki tennék még egy kritikának való helyett.
10/9

Összesen .:  50/ 49


Sophie Taylor világa
Sophie Taylor világa
Író : Zsófi Szofi Fruzsina Szabó

~Fejléc .:
Nekem nem tetszik túl zöld és nagy. Én a helyedben egy szolidabbra cserélném.
10/3

~Sablon, Háttér .:
Őszinte leszek a sablonnal semmi problémám viszont a háttér az nekem túl zöld. Nem mondom, hogy nem lehet ilyen a háttér, de lehetne vissza fogottabb. 
Sablon .: 10/10
Háttér .: 10/4

~Helyesírás .: 
Nos, helyesírási hibákat nem találtam ami csak jó. Maradjon is így!
10/10

~Modulok .:
Nos ami legelőször fel tűnt az a zsúfolt oldalak, akkor inkább tedd oldalra és nem lesz ilyen zsúfolt. Nos én átrendezném még oldalt a modulokat is, van amit fentebb tennék és van olyan amit lentebb. Nekem hiányzik a rendszeres modul, viszont látom tettél ki chatet,  ezen még tudsz állítani a chat fiókodon, hogy ne kék legyen. Ide ez nem passzol!
10/6

Összesen .: 50/33

4 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen köszönöm a kritikát!!:)) a rendszeres olvasók mudult illetően sajnos mivel július 1. megszűnt azóta nem lehet kirakni mivel én július után indítottam ezért én már nem tudtam kitenni:// vagyis nem találtam a moduloknál://

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Dorina!
   Tehetsz ki rendszeres olvasó modult. Bele mész az el rendezésbe, ott a modulokba és ott van bal oldalt, hogy további modulok, és ott a legelső. :)
   Nagyon szívesen!

   Törlés
  2. Nem tudom hogy tudnám megköszönni...:DD úristen ennyire béna vagyok xddd köszönöm még egyszer h segítettél♥

   Törlés
  3. Dorina nagyon szívesen segítettem :)

   Törlés