2015. március 21., szombat

#Kritika 380 Mad

Mad
Mad ( x )

Kinézet : 

Vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, ugyan is szerintem rossz a szín össze állítás. Nekem semmiképpen nem jön be a szürke - piros. A fekete pirosat bevallom már nem annyira vetném meg, mert jobb lenne az összhatása. A fejléced nekem semmit mondó, mindig szeretem ha eltud mesélni valamit. A címnek és a moduloknak a betűméretét kisebbre is lehetne állítani, mert így nem mutat túl jól. 
A modulokban egyetlen egyet tennék lentebb, még pedig a látogatók számlálóját, mondjuk a Chat és Rendszeres olvasók modul közé. 
A színekhez térnék még vissza, mert a szürke túl kopár és mellé ez a vöröses sötét piros nem passzol. Válasz valami vidámabb tavaszi színeket, vagy akár a sötétebb színeket is részesítheted előnyben. A hideg színeket, a barnát és a feketét is. A színek tükrözhetik a történeted hangulatát is! 

25 / 20

Történet : 

Oké, kezdjük azzal, hogy Selena Gomez sablonos karakternek számít. Azt viszont meg kell hagyni, hogy nagyon is illik Zayn Malik-hoz. Most már kevés olyan karakter van, aki nem sablon. Mindenki a maga igénye és képzelete szerint választ karaktert, így ez miatt már szinte nem is ítélhető el az ember. Nem vagyunk egyformák! Bevallom, ahogy elkezdtem olvasni a blogodat nagyon is felkeltette az érdeklődésemet. Picikét zavaró, hogy a múltról semmit nem tudni meg, de remélem ez hamarosan másképp is lesz. Imádom, ahogy elkezdtem olvasni szinte faltam a sorokat, kicsit pedig elszomorodtam, mert ilyen kevés rész van fent. Nagyszerűen használod a szavakat és a történeted sem mindennapi. Az olvasó bele élheti magát, eltudja képzelni min is megy keresztül a szereplő. Nagyon remélem hamarosan több részt is olvashatok és fény derül a múltra. Zayn és Lacey ismeretségére, amiben az egyik részben már utaltál is. Szereztél egy új olvasót személyemben! Gratulálok a bloghoz és további sok sikert! 

25 / 25 

Összesen : 50 / 45

2 megjegyzés:

  1. Szia betudnád linkelni ? Nagyon kíváncsivá tettél. Szeretnék beleolvasni :)

    VálaszTörlés