2015. március 15., vasárnap

#Kritika 366 DARK SECRETS


DARK SECRETS
Dark Secrets ( x )

Kinézet :

A fejléced több olyat jellemezhetné, ami a történetedet vissza tudná adni. Kevesebbszer helyeztem volna rá a főszereplő lányt és talán olyanokat tettem volna rá, ami jellemzi a maffiát és az ügyeiket.
A szürke bizonyos ideig szép, tudom ehhez a történethez nem lehet világos színeket használni, de esetleg egy sötét - világos barna szín kombináció is megtenné. Az oldal modulokba nem igazán tudok bele kötni, mert én is hasonló képen helyeztem volna el őket. Talán annyi, hogy a fejezetek címének a színét át állíthatnád, mondjuk feketére. 

25 / 22

Történet : 

Bevallom nem igazán rajongok az olyan történetekért, ahol a fiúk vagy csak Harry, vagy akármelyik fiú gonoszt játszik. Viszont tudom, hogy ha jó az elképzelés és a kivitelezés igényes történetet lehet kihozni belőle. Nem vagyok egy drámai típus, de egyre jobban kedvelem az olyan blogokat, ahol ilyenekkel találkozhatok és nem rögtön jönnek össze és már jöhet is a házasság meg egyebek. Egyre jobban tetszik, amikor minden résszel egy csavart visznek a történetbe. Izzy és Harry találkozása nem volt valami felhős, ahogy folyamatosan ellent mondott neki, kutatott utána. Bátornak nevezném érte! Harry sem bánt vele valami szépen, de csak vissza adta, magát védte még Izzy-vel szemben is. Ezek után mind ketten kezdtek valamit érezni, amit tagadtak vagy épp kimutattak, de valami mindig a szerelmük útjában állt. Louis, akit barátnak hisz még mindig szereti és csak most barátkozik a gondolattal, hogy neki már családja van és igen is szeretni tudná gyermeke édesanyját, ha elengedné Izzyt. Ott volt David is, aki olyan furcsa volt számomra, mintha nem csak a szülei kérésére vigyázna rá, hanem mert többet is érez, megakarja magának szerezni, aztán lemond róla. Amikor azt olvastam, hogy Harry vagy az apja Des ölte meg a lány családját, azt hittem soha nem bocsát meg neki. Amikor pedig megkérte a kezét és vissza utasította valahol meg lehetett érteni, viszont megölni már nem lett volna képes. 
A történeted tele van drámai fordulatokkal, boldog és szomorú, sors fordító részekkel. Olyan író vagy aki jól bánik a szavakkal és megtudja az olvasóit nevettetni vagy épp siratni. Folyton jönnek a csavarok és mivel a blogod a végéhez közeledik, szerintem mindenki abban reménykedik, hogy boldog befejezést kap ez a szerelmi páros! 
Gratulálok hozzá és további sikeres blogolást! 

25 / 25 

Összesen : 50 / 47

2 megjegyzés: