2015. március 13., péntek

#Kritika 362 Who am I?


Who am I? (x)

Kinézet:
  Fekete-fehér-szürke. Semmi bajom ezzel az összeállítással, hiszen én magam is sokszor használom. Amikor megnyitottam a blogod és bevillant a fejléced, először a cím ütötte meg a szemem. Tudnod kell, hogy amit mondani fogok nem bántásból teszem, hanem csak segíteni szeretnék neked és elmondani, hogy én min változtatnék a helyedben. A betűtípus, amivel a Who am I? van írva, nekem nem nyerte el a tetszésem - nem igazán szeretem ezt a típust használni, mivel ettől van sokkal szebb. Úgy érzem, hogy a kevesebb néha több. Nekem kicsit zsúfolt a fejléc, én ide sokkal egyszerűbbet tudok elképzelni, amin a fiú van rajta és néhány homályos kép textúrákba építve. A sablont a helyedben én egyszerűre változtatnám, szerintem az szebbé teszi a blogokat, mivel nincs olyan vastag sáv a sablon szélein. Észrevettem, hogy a modulsávon megtalálhatóak az oldalak, amiben szerepel a Bejegyzések, ahol, ha jól veszem észre akkor szinte az összes rész megtalálható. Szerintem akkor semmi értelme nincs a Blogarhívumnak. Ha minden részt kiteszel a Bejegyzésekbe, amint közzétettél akkor arra nincs szükség. A négy megjelenő oldal mellé én még készítenék egyet a versenyeknek és oda tenném azokat a képeket, amik a modulsáv alján vannak. A szöveget én sorkizárásosra állítanám és a bejegyzés címének a betűtípusát is megváltoztatnám valami egyszerűbbre.
  Mielőtt még elfelejteném, megnéztem a Trailer-t is és be kell vallanom, hogy tetszett. A történet felkeltette az érdeklődésem, de mindjárt olvashatod, hogy mi is a véleményem róla.

25/13

Történet:
  Ami egyből megütötte a szemem, az a részek hosszúsága. Nekem rövidnek tűnnek. Számomra a részek hosszúsága, legalább 1500-2000 szó között kellene legyen. De a tied van, ahol a 600-at sem éri el. Hogyha rövid részeket szeretnél írni, akkor figyelj oda, hogy a bejegyzéseid szinte ugyanolyan hosszúak legyenek. A végére láttam, hogy már hosszabbodnak a részek, így szerintem próbáld megtartani az utolsó részek hosszúságát. Tudom, hogy nem mindig könnyű ugyanolyan hosszú részt írni, de ha nem sikerül akkor próbáld meg úgy, hogy ne legyen annyira feltűnő a különbség. Ami még feltűnt, hogy nagyon sokszor használod a három pontocskát. Én néhány helyen, inkább vesszőt használtam volna. Lehet csak én vagyok így vele, de amikor az írók túlzásba viszik a három pont használatát, engem egy kicsit idegesít. De az is feltűnt, hogy a részek haladtával egyre kevesebbet használsz, ami plusz pont. Találtam néhány helyet, ahová nem tetted ki a vesszőt, pedig kellett volna, erre is figyelj a jövőben. 
  A történeted olvasva meg kell, hogy mondjam, az apróbb hibák ellenére is, tetszett, amit olvastam. Ne ad fel, próbálkozz továbbra is és ha ezeket az apróbb hibákat kiküszöbölöd, akkor egy jó blog elébe néznek, majd az olvasóid. További sok sikert!

25/17

  Remélem nem bántottalak meg. Nem ez volt a szándékom, csak elmondtam azokat a dolgokat, amin én változtatnék a jövőben. Bízom benne, hogy megfogadod néhány tanácsom, mert tehetséges vagy!

Összesen: 50/30

G.B.Evelyne

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikát :) a tanácsokat megfogadom, a kihagyás után hamarosan ezek alapján indul el megint :)

    VálaszTörlés