2015. március 21., szombat

#Filmajánló Ahol a szivárvány véget ér

" Rosie és Alex már 5 éves koruk óta a legjobb barátok, ezért biztos, hogy nem egymásnak lettek teremtve vagy mégis? Amikor szerelemről, az életről vagy a helyes döntésekről van szó, ez a kettő önmaguk legnagyobb ellenségei. Egy kínos fordulat 18 évesen, egy elszalasztott lehetőség, és az élet teljesen más irányba sodorja őket. De mégis, azt a köteléket, amely összeköti őket térben, időben és különböző kontinenseken át, nem lehet tönkretenni a katasztrofális szerelmi ügyek, házasság, hűtlenség és a válás ellenére sem. Vajon megtalálják az egymáshoz visszavezető utat? Vagy akkor már túl késő lesz?  " 

Pár szóban a film : 

Igazából nem sorolnám magam egy féle kategóriába, légyegében minden filmet megnézek, ami számomra megtetszik. Pár hete néztem meg ezt a filmet és gondoltam másokkal is megosztom, hogy tapasztalják ezt a nehezen megkapott szerelmet. 
Ahol a szivárvány véget ér. - magyarul. Love, Rosie - angolul. Lily Collins filmjeit nagyon szeretem.  Ebben a történetben Lily szinte felnő Rosie szerepében. A köztudott fiú - lány barátsággal kezdődik az egész. A gimi az ami az életüket meg változtatja, majd a rossz döntések egymást követik.  Alex fél szerelmet vallani, ezzel a lépéssel kezdődik minden. Más párokkal jelennek meg az iskolai bálon és ezzel lavinát indítanak el. Félnek az érzelmektől és a változásoktól. Rosie-nak nem úgy sikerül a bál, ahogy szerette volna a partnere miatt. A szórakozás után, kórházba is kényszerül menni, aztán szembesül azzal, hogy egy másik élet növekszik benne. A közös álomnak már is vége ? Alexnek barátnője van, Bostonba szerettek volna tovább tanulni, de vajon mindkettőjüknek sikerül oda eljutniuk ? Útjaik külön vállnak és csak évek múlva derül fény egy fontos dologra. Próbálják barátság szintre hozni a kapcsolatukat, de ez sem könnyű, ha a lány apja megjelenik, Alex pedig feleségül kéri egykori barátnőjét. Amikor Rosie ad egy esélyt lánya apjának, meddig bírják egymás mellett ? 
A sok akadályt legyőzve, évek múlásával Rosie álma megvalósulhat, saját szállodát nyit és végre az igaz szerelmét is megkaphatja. 
Akik igazán szeretik a szerelmes, még is drámai filmeket azoknak merem ajánlani. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése