2014. augusztus 17., vasárnap

#Kritika 341 Love more strings

Love more strings
Love more strings

Kinézet .: 

A fejléc számomra sötét és zsúfolt is. Rózsaszínre feketét ? Rossz párosítás. Feketére rózsaszínt, akkor sokkal jobban nézne ki. Sablont át állítanám egyszerűre, onnan pedig a másodikra, a színt pedig feketére ( háttér ). A sablon kaphatna egy enyhe világos rózsaszínt, a fejléc lehetne világos színekből feketével vagy akár fehérrel, végső esetben pinkkel felírva a cím. A zene lejátszó szerintem fölösleges, de mindenki másképp szokott erről vélekedni. A blogarhívumot is leszedném, helyette az oldalakba nyitnék neki helyet! [ Lásd egy kicsit később ]
A jobb oldali menü sort én teljesen máshogy rendezném el. Tehát valahogy így .:
- Oldalak ( Tartalma --> Fő oldal, Szereplők, Fejezetek, Kritikák, Díjak, Verseny eredmények [ ide okleveleket tehettek ki, ha esetleg versenyre neveztek ], B.A.P MV gyűjtemény, Bloglovin )
- Oldal megjelenítés
- Szavazás ( Csak, hogy mindenki hamar észre vegye ! )
- Sziasztok + Csoport = egy szöveg dobozba raknám, mert ezek olyan szövegek amiket egy rész elé vagy esetleg után ír ki az ember. Nevezzétek át információkra vagy hasonlóra, tüntessétek fel az írókat, keletkezését a blognak és még számos hasznos adatott, köztük mikor érkeznek a részek, a csoportot ! )
- Rendszeres olvasók modul ( Láttam a bloglovint, de azt nem minden ember használja. )
- Chat ( Minden normális blog tesz ki egyet, hogy az olvasókkal tartsa a kapcsolatot. )
- Saját blog lista ( nem vagyok benne biztos, hogy ezek a saját blogjaitok, így ha nem azok írjátok át ' Cserék - re ' vagy valami hasonlóra )
Érdekesebbé tehetnétek a blogot azzal, ha magyar / angol helyet Korea hivatalos nyelvét használnátok. Sok blog használja természetesen a magyart, de bele viszi az angolt, amit a legtöbben értenek, itt viszont nem magyar és nem is angol származású fiúkról írtok. A legtöbbet átírhatnátok / fordíthatnátok más nyelvre.

25 / 14

Történet .: 

Soha nem találkoztam még ilyennel, számomra ez egy teljesen új olvasmány volt. Ebből is rá lehet jönni, nem rajongok a koreai srácokért. Jó viszont kilépni a megszokott kritikákból és valami újat írni, fedezni fel.
Akár mennyire is akartam, hogy ne legyen sablon, nekem még is úgy jött át. Ketten írjátok a blogot, két lány fő szereplésével, akkor egy - egy bejegyzést szenteljetek egy - egy lány figyelmének, állapodjatok meg ki kinek a szemszögét fogja vezetni, sokkal szebben fog úgy kinézni. Próbáljatok több egyenes gondolat mentet írni, apróbb pár beszédekkel. A főszereplő lányok nevei, a kezdetleges blogolásnál még jól hangzottak, mára már sablonossá váltak, próbálhattatok volna valami egyedit kitalálni, főleg mert ilyen blogotok van.

25 / 14

Összesen .: 50 / 24   További sok sikert!

Nem állt szándékomban megbántani senkit sem, csupán a véleményemet írtam le!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése