2014. március 16., vasárnap

#Kritika. 273 Play

Play ( x )

Design: Bármennyire is tetszik a kinézet, mondanom kell pár hibát. Nekem úgy tűnik, mintha a fejléc és a háttér összeolvadna. Hiányolom a kontrasztot, ami szerintem minden blogban kéne. A fejléc szép, átlátható, viszont én a hátteret lecserélném egy egyszerű, sötétlila színre, hogy kiemeljem a blog többi részét. A modulsáv szép, rendezett, minden fontos dolog jelen van. Szép a design!

Történet: Igaz az első fejezet eleje zavaros volt, de a mondatok olvasása közben én is megvilágosodtam. A történet egyedi- mégis van benne egy kicsi sablon. De melyik blogban nincs? Nekem tetszik, igaz még csak két fejezet van fent. A szereplők egyediek, bár a második fejezet vége egy kicsit elkapkodottra sikeredett. A lány személyisége tetszik, de van amikor túl sok belőle, például a stúdiós résznél. Az a sírás nagyon váratlanul jött, és az utána lévő csavar, miszerint csak viccelt velük, összezavart. A te blogod nagyon elnyerte tetszésemet, de őszintén szólva ilyen „ most sírok- de mégsem „ dolgokat hagyd szerintem. 

De ez csak az én véleményem, remélem nem bántottalak meg!

Sara.x

1 megjegyzés:

  1. Kedves Sara!
    Nagyon köszönöm a kritikát, igyekszem megfogadni a tanácsaidat. Örülök, hogy őszintén elmondtad a véleményedet, hiszen ez a dolgod. Még egyszer, nagyon köszönöm. :)
    Abbey

    VálaszTörlés