2014. június 11., szerda

#Kritika 303 A lista

A lista
Link .: ( X )

Kinézet .: 

A blogod kinézete nekem sötét, de ehhez a bloghoz ez illik. Talán a háttérnek kellene sötétebbnek lennie, míg a sablonnal egy kicsit világosabbnak. A sablon választás szerintem jó. A modulok rendben vannak, csak a modul címek betűtípusán változtass, egy olvashatóbbra. A fejléced nekem nem teszik, Harry ahogy oda lett illesztve és mögötte a háttér, szerintem eltér. Taylornak hiányzik a mellkasa és alatta ismét ablakok ?! A főszereplő lány nagyobb, mint a két pasi. A szöveg, vagyis a cím szerintem nem szép ahogy ott van. Egy szóval a fejléced nem tetszik!
Látszik a blogodon, hogy elég igényes és törődsz vele. 

25 / 24

Történet .: 

Először is a betűszínét mondjuk fehérre állítanám, hogy jobban olvasni lehessen. A szereplőkről elolvasott kis gondolatok, eléggé fel keltették a figyelmemet. Tudom nem ide kellene írnom, de a betűméretet állíthatnád egy kicsit nagyobbra. Helyesírási hibákat nem találtam, a részek hossza megfelelő. Azt tanácsolnám, hogy a párbeszédek között ne hagy ki egy sort, hanem írj folyamatosan, inkább a gondolat és a párbeszéd között nyomj egy entert. Aránylag a beszéd, gondolatok és a cselekvések pont jók.
A történet hihetetlenül jó, nem találkoztam még ilyennel. Elég sok blogban szerepel Harry, de nem mindennyik jó! Nagyon várom a folytatást!

25 / 22

Összesen .: 50 / 46

Remélem megfogadsz pár tanácsot. Nem bántásnak szántam, csak elmondtam a véleményemet!



1 megjegyzés:

  1. Még ilyet sose csináltam,mert mindenkinek egyedi a véleménye de itt nem tudom megállni, hogy ne írjak. A fehér szövegnél kiesett a szemem. Te szereted ha a szöveg kiégeti a retinád? Elnézést, de ezt muszáj volt leírnom. Mert csak olyan véleményt írj ami ha úgy lenne ténylegesen minden szempontból megfelelne. Mind kinézet, mind olvasás. Még egyszer elnézést.

    VálaszTörlés