2014. június 28., szombat

# Interjú 1

Hello mindenkinek!

Ezúttal nem kritikával vagy más egyéb dologgal érkeztem, hanem a blog első interjújával. Fontos volt számomra, hogy olyan emberrel készítsek interjút, akinek a blogja kiemelkedően jó ( legalább is számomra ). Nem sok Justin Bieber Fanfictiont olvasok, így ez különösen kedvenc a számomra.
Egy kisebb ismertető a történetről .: Lara Brokks ( Selena Gomez ) egy egyszerű londoni lány, aki semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy végre észrevegyék. Hogy ezt, hogy szeretné elérni? Azt még Ő maga sem tudja. Attól a naptól kezdve viszont, hogy legjobb barátnője Tiffany Stark ( Taylor Swift  ) cserbenhagyja egy buli éjszakáján az élete teljesen megváltozik. Megismerkedik Harry Styles-al, majd szerepet kap élete első színházi darabjában. De hogyan kapcsolódik ehhez a szerelem és hogyan változtatja meg Lana érzéseit ez az élmény? És a fiatal lányt vajon hogy keveri az élet London után Amerikába? 
Véleményem szerint, minden második blog, ami Justin Bieber fiction, Selenával boronálják össze. Igaz, hogy Selena egy agyon használt karakter, de nagyon jól passzol Justinhoz.  A blog kinézte, mint mindig most is a legjobb. A moduloktól kezdve minden a helyén van. Az író Zsófi elég nagy hangsúlyt fektet erre, ahogy a részek tökéletes megírására is. Kisebb szünetekkel, de a blogja még mindig működik. Csak így tovább, remélem hamar még több részt olvashatnak az olvasóid!


Stars Dance
Zsófi Fűtű - Stars Dance
http://mekeme-happy.blogspot.hu/


12 kérdést tettem fel Zsófinak, amire Ő szívesen válaszolt is .: 


1; Mesélj magadról, röviden ? Mit kell tudnia annak, aki olvassa a blogodat ? 
- Jelenleg igaz 14 éves vagyok, de próbálok érettebben gondolkodni a kortársaimnál és ezt belevinni az írásombais. Ez a szenvedélyem,ezért élek. Így fejezem ki magam.
2; Hogy jött az, hogy Te blogolni / írni kezdesz, honnan jött az ihlet ? Egyetlen egy blogod van ? 
- Az első blog után, amit olvastam. Onnantól beleszerettem. De persze az olvasás mindig fontos volt számomra. Egy új világot ad nekem.
3; Miért pont Justin Bieber fanfictiont kezdtél írni ?  
Mert Justin Bieber a példaképem, Selena Gomezzel együtt és sokat ki lehet hozni az életéből.
4; Miért pont Selena Gomezt választottad főszereplőnek ?  
 - Mert tökéletesnek tartom Justin mellé.
5; A családod, barátok / barátnők tudják, hogy írsz ?  
- Természetesen.(: És van, aki olvassa is! Nagyon örülök neki, hogy támogatnak!
6; Milyen érzés írni ? Magadról mintázod a szereplőket vagy kitalált személyiségek, a nevek ?  
Lenyűgöző érzés. Imádom! Számomra ez egy kikapcsoló drog. Itt én irányítok. Én döntök. Nem mindazom magamról. Kapnak tőlem tulajdonságokat, de egyikőjük sem én vagyok. Ők önmaguk.
7; Hogy jön az ihlet, előre szoktál tervezni a részekkel kapcsolatban ?
 - Általában zenét hallgatok, és akkor jön minden. De az alap felállás megvan és próbálom tartani magam hozzá. Persze van, hogy ez nem sikerül. 
8; Van valami amit írás előtt vagy esetleg közben szoktál csinálni ? 
- Zenét hallgatok. Csak úgy tudok koncentrálni közben.
9; Milyen érzés amikor feliratkoznak a blogra vagy éppen le ? 
- Az utóbbi szerencsére még nem történt meg, de mindig boldoggá tesz. Úgy érzem, hogy tetszik nekik és ezáltal teszek értük valamit. 
10; Mit érzel, amikor kommented érkezik egy részhez vagy éppen több is ? Milyen érzés, amikor egyet sem kapsz ? 
- Nagyon boldog vagyok! Persze ha nem jön egy hozzászólás sem, akkor sem kesergek, mert a pipák és az oldal megjelenítések ott vannak, amik sokat jelentenek szintén. De nincs nagyobb boldogság egy író számára, mint egy bő komment.(: 
11; Gondolom szoktál olvasni, miket ? Blogok körében olvasol történeteket, milyen főszereplővel / főszereplőkkel ? 
- Olvasás téren minden jöhet. Klasszikusoktól a tini könyvekig. De a legjobban a mai, szinte már különc hétköznapok történeteit kedvelem. Mint például a Csak lélegezz! trilógia könyvei. Fantasztikus. Jelenleg kettő történetet követek. Egy Justin Bieber és egy Avril Lavigne történetet. 
12; Mit üzennél azoknak akik támogatnak és olvassák a blogodat ?
Hogy mindent köszönök! Jobbá teszik az életemet avval, hogy segítenek engem! Rengeteg hálával tartozom ezeknek az embereknek

 Nagyon szépen köszönöm Zsófinak az interjút! Justin Bieber vagy Selena Gomez vagy épp Jelena páros rajongóknak, pedig csak ajánlani tudom ezt a fantasztikus blogot! Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése