2015. augusztus 20., csütörtök

Egy kis infó

Sziasztok! Gondolom nem egy személy buksijában bukkant fel az a kérdés, hogy hová tűntünk. Most kezdhetném a magyarázkodást és minden mást, de mi értelme lenne? Eltűntünk, igaz, de ez nem azt jelenti, hogy örökre. Én biztosan nem és szerintem ezzel nem csak én vagyok így! 
Tudom, hogy volt néhány rendelésem, amivel nem készültem még el, amit nagyon sajnálok. csak az a gond, hogy teljesen megőrült az e-mailem és nem engedi visszakeresni a rendeléseket. Ezért arra kérlek titeket, akinek még szüksége van a rendeléseire, küldje el nekem újból és ígérem, hogy egy-két napon belül már készen is lesznek! Hiányzik a szerkesztés szóval, nagyon örülnék néhány rendelésnek. Mindent bele fogok adni, hogy elnyerje a tetszéseiteket a munkám és bízom benne, hogy sikerül!
Hamarosan pedig teljesen visszatérünk, minden újra aktív lesz, viszont kevesebbet vállalunk majd, mivel ez mindhármunknak a végzős éve lesz. Nem lesz már annyi időnk, de reménykedünk benne, hogy megértitek és nem vándoroltok el tőlünk. Kritikákat is lehet majd újra kérni, ahogy a rendeléseket is, de a korlát már három lesz, egy személynél és nem öt, így elég hamar megtelik majd, de igyekszünk minél hamarabb elkészíteni őket.
Az új kezdetre, a blognak új designja is lesz, amit valószínűleg én készítek majd, bár ezt még nem beszéltük meg pontosan. Reméljük, hogy örültök a visszatérésünknek és számíthatunk a továbbiakban is a társaságotokra!
U.I.: pár új dologgal is jelentkezünk majd, de azok maradjanak meglepetések.

Sok puszi,
az ABD szerkesztőitől!

24 megjegyzés:

 1. Nagyon örülök,hogy visszatértetek! Szeretem olvasni a hasznos bejegyzéseket,és nézegetni a gyönyörű és elismerő munkákat! :)

  VálaszTörlés
 2. Szia ha megkérhetlek az én blogomról is csinálnál kritikát.
  Itt a link: http://irnitanulok.blogspot.hu/
  Előre is nagyon köszönök mindent.

  VálaszTörlés
 3. Szia!^^
  Vetnél az én blogomra is egy pillantást?^^
  hopelesslovewithbieber.blogspot.com
  Előre is köszönöm!^^

  VálaszTörlés
 4. شركة الحمد للتنظيف من افضل الشركات في السعوديه نقدم لك افضل الادوات
  شركة تنظيف خزانات بجازان نقدم
  نقدم لكم شركة الخدمات المتكامله للتنظيف في جازان
  شركة عزل خزانات بجازان
  j

  VálaszTörlés
 5. I can only express a word of thanks. Because with the content on this blog I can add knowledge I, thank has been sharing this information. Do not forget to visit our website to share information and knowledge about health.|
  obat ejakulasi dini |
  Cara mengobati Asites

  VálaszTörlés
 6. Thank you for another fantastic posting. Where else could anyone get that kind of information in such a perfect way of writing? I have a speech next week, and I was looking for more info ;)

  cara menyembuhkan mata katarak
  cara mengobati sakit kepala cluster
  cara mengobati liver
  cara mengobati gusi bengkak
  cara mengobati jantung bengkak
  obat asam urat tradisional
  cara mengobati radang sendi secara alami

  VálaszTörlés