2014. április 26., szombat

#Kritika. 278 Beautiful creatures.

Beautiful creatures. ( x )

Design: Őszinte leszek, nem tetszik. Tudom, hogy a fejlécet nem te készítetted, de megmondom, hogy mivel nem szimpatizálok: A filmszalag lehetne hosszabb, így olyan mintha csak ráillesztették volna. A cím beleolvad a fejlécbe, ami éppen, hogy ki kéne tűnjön. A fejléc alapja pedig nagyon homályosra sikeredett, én rendelnék a helyedben egy új fejlécet, nem sértésből mondom, tényleg. A blog fő hátterét pedig nagyon hiányolom. Én betennék egy halvány bézs árnyalatot, mert így minden össze olvad, pont úgy mint a fejlécnél. Ha a blognak van háttere, már szebb lesz a blog kinézete, hidd el. A fejléc alatti oldalak betűtípusát átállítanám valami egyszerűre, mivel ez nagyon nem illik ide. ( Times New Roman, Cardo.. stb. ) A bejegyzések emellett nagyon rendezetlenek. Az ilyen „ Sajnálom! „ meg „ Újítások „ féle bejegyzéseket a modulsávba, egy kis információs szövegdobozba illeszteném, úgy nem lenne minden ilyen összedobott. 
Modulsáv: Nagyon rendetlen, én így sorakoztatnám fel őket..

1. „ Kis tudnivaló, mielőtt bele kezdesz ebbe a blogba.
2. „ Fejléc „
3. Összes oldalmegjelenítés
4. Rendszeres olvasók.
5-6. Szereplős képek. ( Én lecserélném vagy a lány- vagy Harry képét, úgy, hogy ne üssenek el egymástól annyira. Vagy mind a kettő színes, vagy Sepia effektes. Nagyon zavaró tud lenni, ha nem rendezett. )
7. Translate
8. Bloglovin
9. Blogverseny

Történet: Meglepődtem. Az 1D tagjai nem énekesek? Ezt még fel kell fognom.. Vissza térve a lényegre, szerintem egyáltalán nem baj ha egy filmből kiindulva hoztad létre blogodat. Az elsőt, nem? Amikor elkezdtem olvasni a Prológust, egyből megéreztem, hogy új vagy, nem sértésből. Ha ügyelsz a helyesírásra, és nem dobod össze a fejezeteket ( részletesebben leírhatnád a szereplő érzéseit, s a cselekvéseket ) teljesen jó lesz. Amúgy az alapsztori nagyon is jó, csak jobban kikéne dolgozni az alapokat. Sok sikert!


Nem állt szándékomban megsérteni, tekintsd ezt egy építő kritikának!

Sara.x

1 megjegyzés:

  1. Nem tudom én már több olyan blogot is olvastam amiben a fiúk nem énekesek amúgy az eredeti 5.-ik részben Harry énekelt de átírtam a rész és ezért nem kerül még erről szó :)

    VálaszTörlés