2014. február 22., szombat

#Kritika 259 Északi szél

Link:( x )
Kinézet:
Nagyon szép. A fejlécen egyszerűen fantasztikusak azok a farkas fejek és ahogy rá lettek rakva. Nincs tele zsúfolva képekkel és ez adja meg a fejléc varázsát is. Viszont az a férfi amelyik oldalra van fordulva szerintem már nem kell oda. Vagy ha igen akkor kicsit jobban el kellett volna halványítani.
A blog többi részében nem találtam hibát, nagyon szép lett, jó munkát végeztél.

25/24

Történet:
Hú, hát fantasztikus a történeted. Alig jutok szóhoz. Igaz, még csak a prológust olvastam el, de már attól el voltam ámulva. Hogy miért? A történet és az írásod miatt. A történet egyedi, izgalmas és fantasztikus amire csak a hab az írásod. Ahhoz, hogy egy hópehelyből egy ember(Diotyr) váljon nagy fantázia kell. A szereplők nevei és az országok nevei is jól ki vannak találva. 
Sajnálom, de mást nem tudok mondani, hisz mit is tudnék mikor egy ilyen csodálatos blogban hibák sincsenek?! Csak gratulálni tudok hozzá. És a blogod gyarapodott +1 követővel is.

25/25


1 megjegyzés:

  1. Óóó, nagyon szépen köszönöm :) örülök, hogy ennyire tetszett, remélem továbbra sem fogok csalódást okozni! Még egyszer köszönöm, hogy szántál rám időt :)

    VálaszTörlés