2015. május 5., kedd

#Kritika 399 Flower Project


Flower Project
Flower Project ( x )

Kinézet : 

Nincs bajom a lilával itt viszont már soknak érzem. Mivel ez nem történet, hanem novella blog így minden évszakban készítenék neki egy design a helyedben a megfelelő színekkel. A tavaszt és a nyár meleg színeit lehetne most keverni, hogy olyan belsőséges hangulatot kapjon az oldalad. A zenelejátszót elfelejteném, mert szerintem teljesen fölösleges, bár plusz pont, hogy az olvasó indíthatja el. A listáját elnézve, pedig csak egyetlen egy dal van rajta, de javasolhatnám azt, hogy a novelláknak megfelelő dalokat válogass össze, ha mindenképp megszeretnéd tartani a lejátszót. A fejléc amivel folytatni szeretném, túl egyhangú, ismét megjelenik a lila, semmit nem lehet megtudni a történeteidről. Nem tetszik a felírat sem rajta, valahogy nem illik az egész bloghoz ez a fajta betűtípus. Ez teljesen olyan, mintha vettél volna egy alapot rátettél volna egy karaktert és rá írtad volna a blogod címét. Jobban örülnék egy olyannak, ami tükrözi a novellákat amiket írsz. Például romantika, szerelem, dráma, kedves kis gesztusok, óra ami az idő rohanását jelképezhetné. Ennél a sablonnál egy teljesen egyszerűbbet választanék a helyedben és akkor a fejléc sem tűnne el méretezettnek. A modulokból kivenném a blogarhívumot, mert az szintén fölösleges. Az oldalak között megtalálható Novellák címen az eddig felkerült kis szösszenetek, aminél nagyon tetszik ez a megoldás. Kisebb részletekkel és képekkel egybe kötve sorrendben van felhelyezve, ez számomra egyedinek tűnik, mert eddig sehol nem találkoztam ezzel a módszerrel. A cseréket nyugodtan kirakhatnád, nem lenne fontos az oldalakban tartanod. Sokkal jobban mutatna a modulokban a chat alatt. A Források oldal helyet lehetne egy Információk modul, amiben minden lényeges dolgot megtudhatnának a betévedt érdeklődők. Egy oldalmegjelenítés modult még szívesen látnék az oldalon, az oldalak és rendszeres olvasók között. Az elrendezésére is nagyon figyelnék ezeknek, kezdhetnéd az információkkal, oldalakkal, oldalmegjelenítéssel, rendszeres olvasók, chat, cserék, magadról.

25 / 16

Történet :

Tetszik! Nem esel ki az E / 3 fogalmazásában, talán néha jobban leírhatnád a körülöttük levő dolgokat, embereket, tájakat stb. Ahogy észre vettem a novellád folytatólagos, nos tudom pontosan mit is akarsz így ebből kihozni, de még így is mindig tetszik. Esetleg külön oldalakban kellene gyűjtened az össze tartozó novellákat, így az olvasók jobban átláthatják. A rész hosszára itt nem igazán mondhatok semmit, hisz annyit írsz amennyi szerinted kellő ahhoz, hogy jó legyen. Talán azt tudnám tanácsolni, hogy ne görcsölj rá, mert nekem van pár olyan hely, amit erőltettetnek vélek. Tudom, hogy iskola mellett nehéz az írás és az ihletet sem lehet erőltetni, ezért javaslom piszkozatban írj előre jó párat és szép lassan publikáld őket, így az olvasói köröd kialakulhat.
A blogod címe nekem sajnos nem sokat mond Flower Project ami magyarul csak annyit tesz, hogy Virág Projekt. Látványos, figyelem felkeltő cím kell, ami elárul valamit a blogról is. Kell valami ami felkelti az olvasók figyelmét, hogy amikor elolvassák a blog címét megtudják jegyezni.

25 / 22

Nem szerettelek volna semmivel megbántani, csupán a véleményemet kérted és azt is kaptad!

Összesen : 50 / 38 

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, hogy időt szántál a blogomra! (: A javítás, pedig megkezdődik.

    VálaszTörlés