2015. március 27., péntek

#Kritika 381. Final Masquerade

Final Masquerade

Kinézet:
  Első pillantásra azt mondtam, hogy ez a blog gyönyörű, de jobban megnézve valami bevillant. Tetszik ez a két szín és jól is mutat, de valamiért én jobban el tudnám képzelni a modulok hátterét kék színnel. Így talán túlságosan virító, de ez csak az én véleményem, hiszen így is tetszik, ahogy kinéz. Viszont a kicsit változtatnék a modulok sorrendjén: Üdv, Menü, Blogozók, Jogokról, Chat, Történetek és végül a Dátumok.

25/21

Történet:
  Mivel még csak két rész van fent nem tudok sok mindent elmondani róla, de azért megpróbálom. Nekem tetszik a fogalmazásod, van tehetséged az íráshoz. A helyesírásod is rendben van, a részek hosszúsága is jó. Tetszik, hogy magyar neveket használsz, mivel mostanság nagyon ritka, ha blogokról van szó. Jól alakítod a történeted. Szeretnék további sok sikert kívánni! A jövőben majd még benézek a blogodra, hogy lássam, hogyan halad a történeted. Csak így tovább!
25/25

Összesen:50/46

G.B.Evelyne 

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Sajnálom, hogy csak így megkésve tudok írni, de a héten ZH-ztam a legnehezebb tárgyamból, és ezerrel arra tanultam. De most írok, hogy megköszönjem, hogy foglalkoztál a bloggal, hogy írtál róla. Köszönöm szép szavakat, és a tanácsaidat majd igyekszem megfogadni! :)
    Köszönöm még egyszer!
    Üdv,
    Dora

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Remélem jól sikerültek! Nagyon szívesen!
      További sok sikert!

      Törlés