2015. március 18., szerda

#Kritika 370 Good Girl or Bad Girl

Good Girl or Bad Girl
Good Girl or Bad Girl ( x )

Kinézet : 

A fejléceddel kezdeném, ami számomra túl sötét a világosabb színekhez. Ha már világos a blogod, a fejléc is lehet világos. Luke túlságosan el van mosva, kicsit zsúfolt, a címet más betűtípussal írtam volna fel rá. 
Tetszik ez a világos szín, jól mutat a blogodon. A modulokban vannak olyanok amiket nem tennék be és vannak olyanok amiket más helyre helyeznék. Felállítok egy szerintem elképzelhető sorrendet .:
- Történet 
- Oldalak 
- Látogatók
- Információk ( Itt is felhívhatnád a figyelmet arra, hogy a blogod nem fanfiction, felesleges más helyre is, más modulba kiírni. )
- Rendszeres olvasók
- Csevegő
- Blogok  ( Ide értem a bloglistádat és a Társoldalaidat is! )
- Profil magadról 
Ha esetleg kérdéseid vannak az olvasóidhoz, akkor ajánlom az oldal tetejére tenni, hogy mindenki jól lássa. Ajánlatos a történet után kirakni, hisz azok egy idő után lekerülnek.  A modulok címét kisebb betűméretre is vehetnéd! 

25 / 20

Történet : 

Imádom! Fantasztikus történet, minden szavát szerettem. Nagyon érdekesnek találom és nem sablonosnak! Kíváncsian várom, hogyan is folytatod itt a második évadban, hisz Luke megjelenésével sok féle csattanóra lehetne számítani. Az írásodat olvasva biztos lesz még sok meglepetés.... 
Hiányolom a gondolat meneteket, többször is elmerenghetne, főleg a második évad részeiben, ugyan is vissza tért Luke. Rendben nem foglalkoztatja, de szerintem valamilyen szinten kellene, hogy foglalkozzon vele. A résznek nem csak párbeszédből kell állnia, a részek hosszával szerintem nincs gond. 
Jól fogalmazol és a helyesírásodba sincs kivetni valóm! A blogod címe magyarra lefordítva kérdésnek hangzik jobban, esetleg tehetnél kérdő jelet a végére!
Sajnálom, hogy többet nem tudok mondani, a történetről, mert egyszerűen fantasztikus számomra és remélem semmivel nem bántottalak meg, mert nem szerettelek volna! 

25 / 25

Összesen .: 50 / 45

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a kritikát és nem bántottál meg semmivel sem!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szívesen írtam kritikát, ennek igazán örülök! :)
      Üdv, Amelia

      Törlés