2015. március 18., szerda

#Kritika 371. Faintness

Faintness
Kinézet:
  Ami legelőször feltűnt, hogy a blogodon a piros szín dominál. Nekem ez egy kicsit sok. Semmi bajom a pirossal, csak szerintem jobban mutatna, ha a fejléced színes lenne, kis piros árnyalattal. Sokkal jobban feldobná a blogod külsejét. Ha már a fejlécnél tartunk. Nekem nem igazán nyerte el a tetszésem. Kicsit zsúfolt. Én a helyedben készítenék/rendelnék egy újat, ami jobban kiemeli a blogod. Amin még változtatnék a sablonod, én egyszerűre állítanám, nekem az sokkal jobban bejön, mint a mostani, jobban is mutat. A modulsávon is változtatnék egy kicsit. A menü az jó helyen van, utána én viszont tennék egy információs modult, ahová betennék néhány dolgot, mint pl.: A köszönetet, Facebook oldalad és a +18-as írást. Sokkal jobban mutatna, ha az egyben lenne megtalálható. A díjaknak pedig nyitnék egy külön oldalt és oda tenném be őket. A másik dolog, amit nem értek. Ha a menüben megtalálható a fejezetek oldala, akkor minek van blogarchívum? Semmi szükség rá, mivel ahogy észrevettem az összes rész szerepel a fejezetekben. Az a két verset Lilitől is egy külön oldalba helyezném, mivel a modulsávon csak a fontos dolgoknak van helye, az én fejemben. Aztán pedig tudom, hogy a történet megtalálható a menüben, de én a helyedben ezt kihoznám egy külön modulba, hogy az olvasónak egyből feltűnjön, ha benéz a blogodra és felkeltse az érdeklődését. A modulok sorrendjén is változtatnék, amit már feljebb is említettem: menü, információk, rendszeres olvasók, online, chat, cserék és végül a közreműködők. Ami viszont tetszik. Az menüben található egy 'Best of Jimmy & Vicky'. Ötletes, ilyet még egy blognál sem láttam, ezért pluszpontot érdemelsz! Az előbbiekben semmi sem bántásnak szántam, csak elmondtam a véleményem.

25/15

Történet:
  Imádom! Ez a szó jut róla először eszembe. Bő a szókincsed és szépen használod is a történeted alatt. Tetszik, hogy a részek hosszúak és mindent leírsz, amire egy olvasó kíváncsi lehet. Nem olvastam az egész történetet, de mindenképpen szereztél egy új olvasót, mert nyomon fogom követni a blogod. Jimmy és Vicky története nagyon tetszik. Szomorú voltam, amikor olyan hamar vége lett a nyárnak és Vicky visszament. Aztán kiderült valami róla... nem írom le, hogy ne kössem esetleg új olvasóid tudtára mi fog történni, de akkor utáltam meg véglegesen Vicky anyját és családját... Milyen család az, aki a lány helyett dönti el, hogy mi jó neki? Aztán ott volt John, hát az sem volt egyszerű, furának tartom, de egy kicsit talán meg is értem... Jimmy új stílusa nem igazán vonz, amikor újra találkoztak Vickyvel, hogy is mondjam, nagy volt köztük a feszültség és nagyon bunkó volt vele. Kíváncsi vagyok, hogy folytatódik a történet, mivel csak idáig olvastam, de eddig minden sorát imádtam. További sok sikert a történetedhez és rengeteg új olvasót kívánok neked!

25/25

  Remélem nem bántottalak meg semmivel sem. Ha megfogadod a tanácsaim, akkor nem csak a történeted lesz gyönyörű, hanem a blogod külseje is. Hidd el minden olvasó boldogabban kezd hozzá az olvasáshoz, ha egy blog külseje megfogja őket - én így vagyok vele. De akkor is olvasom majd a történeted, ha ilyen marad a külseje, mivel tudni szeretném mit tartogatsz még nekünk!

Összesen:50/40

G.B.Evelyne

2 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon szépen köszönöm, hogy megírtad a kritikát a blogomról. Sajnos én nem nagyon értek a design dolgokhoz, és a fejléc készítéshez sem, úgy csinálták nekem ezt is. Időm se lenne rá, hogy ezzel foglalkozzak sajna :( Örülök, hogy frissíteni van időm. Új olvasóknak mindig nagyon örülök, és mivel kb. a felénél tart most a történtet, nincs senki lemaradva :)

    Még egyszer köszönöm, Arielle

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon szívesen írtam kritkát a blogodról. Elhiszem, hogy nincs időd, ezzel nem csak te vagy így. Örülök, hogy még sokáig olvashatom a történeted, mert megfogtál vele :)
      Ölel Evelyne.

      Törlés