2015. március 18., szerda

#Kritika 368. Angyali lecke


Angyali lecke (x)


Kinézet:
  Tetszik! Ilyen design-nal még nem találkoztam, de ötletes. Sok mindent nem tudok róla mondani, mivel ez nem a megszokott design. A Chatet kicsit nehezen találtam meg, de pár percnél nem tartott többet. Egyetlen egy dolog tűnt fel, de az is egy apróság. Az Angyali leckénél a szereplők és a trailer képe nem tiszta, figyelj oda arra, hogy jó minőségűek legyenek a képek, amiket választasz!

25/24

Történet:
  Mivel elég sok történeted van, kiválasztottam egyet, amit végigolvastam. Természetesen mindegyikbe beleolvastam és mind elnyerte a tetszésem. Tehetséges vagy és jók az ötleteid! Látszik, hogy sokat foglalkozol az írással! Mielőtt még bővebben beszélnék az egyik történetedről, szeretném elmondani, hogy a verseid nagyon jók, azokból sokat olvastam és mind nagyon tetszett!
  "A szívemet nem adom" választottam ki magamnak. Szóval az elkövetkezendő néhány sorban erről fogok beszélni. Ezt nem sértésnek mondom, mert tetszett. Az első részt szinte végignevettem. Sok benne a káromkodás, de nekem semmi bajom vele. Sőt örülök mikor egy író nem próbálja szépen megfogalmazni a mondatokat, hogy az illető szereplő dühös. Én sem szoktam visszafogni magam, mert akkor nem lenne élethű a történet. Amikor az ember dühös, akkor nem kontrolálja magát, csak beszél és az általában nem valami szép... Tetszik, hogy a történet egy pornó királynőről fog szólni/szól. Tetszik, hogy a való életben más Anita, bár jobban csak akkor fog kiderülni, hogy milyen is, amikor halad a történet. Az egyetlen dolog, amit nem értek, hogy miért bízta a haverjára Krisztián a cikk megírását?! Viszont azt teljesen megértem, hogy Anita kiakadt rajta, ki ne tenné? Kíváncsi vagyok a folytatásra. Nyomon fogom követni a történetet és amint időm engedi a többit is végig fogom olvasni, mivel érdekelnek az írásaid! Az egyetlen dolog, amit észrevettem, hogy nagyon ritkán egy-egy szónál megeszel egy betűt, de ez mindenkivel előfordul. Viszont az is feltűnt, hogy vannak részek, amik rövidebbek, mint a többi. Próbáld tartani a hosszúságok, mivel úgy nem csak jobban mutat, hanem az olvasó is többet olvashat. Nagyon hamar eljutottam a végére és feltettem magamnak a kérdést, hogy hol a folytatás. Kíváncsi vagyok rá, de nagyon! Ez lett volna a véleményem! További sok sikert!

25/24

Összesen:50/48

G.B.Evelyne

2 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon köszönöm a véleményedet, örülök, hogy összességében tetszett. Amit írtál megfogadom és igyekszem észben tartani. A chatet direkt rejtettem el, hogy csak az írjon bele, aki valóban elmélyedt az oldalban. :D Fel is töltöm az általad választott történet folytatását! :D A legszélsőségesebb történetet találtad meg, úgyhogy ne lepődj meg semmin! :D Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én örülök, hogy kritikát írhattam róla. Igen ez is egy jó megoldás... Nem lepődöm majd meg, ígérem!
      Nagyon szívesen!

      Törlés