2014. december 20., szombat

#Kritika 358 A tilalom hatalma

Link(x )
Kinézet:
Először is kezdeném a fejléccel. Ez nem egy bejegyzés fölötti, szokványos fejléc, hanem egy kódos design-nál oldalt található fejléc. Egyszerű, három képből álló fejléc, de mindezek ellenére jól mutat blogodon. Viszont minél tovább néztem annál jobban kezdett elmenni ez az egyszerű, de nagyszerű érzésem. Szerintem jobban mutatna a blogodon egy jobban megszerkesztett fejléc és az lehet, hogy dobna a kinézeten is valamit. 
Ha jól sejtem ez egy kódos design, amivel alapjában még nem is lenne semmi gond. Nekem nem tetszik, hogy az oldal tetejére van írva egyszerű betűtípussal a történet címe. Szerintem ezt vedd le onnan és a fejlécen tedd láthatóvá a címet, mert tudom, hogy rá van írva, viszont a blogon ezt nem látni. Az sem igazán tetszik és egyben nem is jó megoldás, hogy a modulok a blog legaljára kerültek. Szóval, ha valaki fel szeretne iratkozni a blogodra akkor keresgélnie kell, hogy megtalálja a feliratkozó modult. Ezt és az ehhez hasonló fontosságú modulokat, szerintem tedd a blog oldalára, a bejegyzések melletti lévő részre.
Mikor elkezdtem olvasni az első részt, csak akkor vettem észre, hogy a sorok végét nem lehet elolvasni, mert a fejléc kitakarja. Ezzel kezdj valamit, mert így nem élvezhető a történeted olvasása.


Történet:
Mielőtt belekezdenék a bejegyzések részletezésébe, szeretnék még valamit mondani. Hiányolom a sorkizárást. Szerintem sorkizárttal írt szövegek könnyebbe olvashatóbbak és a design-t is feldobják.Szóval javaslom neked is ennek használatát. 
A történet alapja elég érdekes, de megfogott. Még soha nem olvastam focis történetet, de kíváncsivá tettél.  A bevezetés alapján egy szerelmi háromszögről fog szólni, de ezt még nem mondhatom biztosan.
Miután elolvastam néhány részt, biztosan kinyilváníthatom, hogy tetszik a történeted. Ugyan nem ez a legjobb blog amit olvastam, de valami még is megfogott és megragadott benne. Néhol találtam helyesírási hibákat, ezekre figyelj oda jobban, viszont más hibát nem találtam. Gratulálok!

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a kritikát! Igazán építőre sikerült. Igen, elismerem a külcsínt még a nyáron csináltam, szóval elég kezdetleges, de úgy voltam vele, hogy ááá hagyjuk... de ezek után feltétlenül megoldom!

    VálaszTörlés