2014. augusztus 17., vasárnap

#Kritika 340 All Bad

All Bad
All Bad


Kinézet .: 

Számomra a fejléced túl sötét, ezen kívül gyönyörű.  A sablon megfelelő, hátteret választanék másikat, a sablon színével sincs semmi bajom. A kinézetbe alig tudok bele kötni, szinte már tökéletes. Az információkat raknám az oldalak alá és akkor még jobb lenne. A design készítő nagyszerű munkát végzet!

25 / 20

Történet .:

A történeted számomra nem sablon és remélhetőleg nem is lesz az. Gyönyörűen fogalmazol, helyesírási hibák nélkül, figyelsz a szavakra - remekül bánsz velük. Nincs semmi bajom Justin Biberrel még sem követem nyomon az életét, ahogy a fanfictionokat sem. A Facebook segítségével szoktam néha megnyitni egyet - egyet és mindig ugyan azzal találkozom. Sablon - vannak jól megírt és kevésbé jól megírt sablon blogok. Találkoztam olyannal is amikor az ötlet jó lenne, de az írónak kevésbé megy az írás. Erről a blogról csak azt tudom írni, - bár én nem kedvelem az ilyeneket és nem is olvasok - hogy egy igényes kinézet, igényes, jól megírt történet. A szereplő választáson igen csak meglepődtem, a nevek többségében igen csak sokszor fordulnak meg blogokban, de Anna Kendrick- kel, mint főszereplő lánnyal még nem találkoztam s őszintén passzol is Justinhoz. Bele - bele olvasva a történetbe, már az elején meglehetett állapítani, hogy sok minden történt a főszereplőinkkel és még sok minden fog. További sok siker hozzá!

25 / 24

Összesen .: 50 / 44

Nem állt szándékomban megbántani, csak a véleményemet írtam le!


2 megjegyzés:

  1. Drága Amelia!

    Egyáltalán nem bántottál meg sőt kifejezetten örültem az őszinteségednek, az meg, hogy ilyen pozitív véleménnyel voltál a blogomról nagyon jól esett! Elnézést kérek a késői reagálásért! Nagyon szépen köszönöm, hogy elkészítetted a kritikát és szántál rám az idődből!

    xxAlexis

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alexis!
      Nagyon szívesen írtam a kritikádat!
      xx, Amelia

      Törlés