2014. március 2., vasárnap

#Kritika 267 What If (Annie&Finnick fanfiction)

Link: ( x )


Kinézet:
Nekem nagyon tetszik. A mérete nekem egy kicsit talán kicsi, de nagyon jól néz ki. Minden összhangban van mindennel, és egy kellemes érzést ad az egész. A modulokkal is minden rendben, de a chat-ben én a szöveget sötétebb szürkére állítanám mert így szinte beleolvad a környezetébe.
A fejléc is nagyon szép, és csak néhány pici hibát találtam rajta. A lány a kezénél és a nyakánál kicsit csúnyán van kivágva, és az órán át húzódó vonal se oda való szerintem.
Egy jó tanács: A részek linkjét rakd be az oldalak közé, mert már sok a rész, és ott egyszerűbben meg lehetne találni a keresett részeket.

25/24

Történet: 
Először is elkell mondanom, hogy úgy kezdtem neki a blogod olvasásának, hogy fogalmam sem volt az Éhezők viadaláról, de miután egyre jobban belemélyedtem a történetedbe, egyre jobban kezdett érdekelni az egész. Miután elolvastam az első részt, tudtam, hogy nagy rajongója leszek a blogodnak, szóval szereztél +1 követőt.
Nagyon szépen fogalmazol, egy helyesírási hibát sem találtam a történetben. 
Sajnálom, de mást nem tudok mondani, mert nagyon jól írsz és a történet is nagyon jó. Gratulálok, így tovább!

25/25  



1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, igyekszem változtatni:)) És szerintem mindenképp kezdj bele a trilógiába, mert hihetetlenül jó. Engem már egy éve fogva tart :))

    VálaszTörlés