2014. február 24., hétfő

#Kritika 262 Summer Secrets

Sziasztok!
Ismételten egy kritikával érkeztem, igyekszem mindenkiét el készíteni.
  Ne felejtsétek, ezek csak tanácsok és a saját véleményem. Mindenki azt kezd / csinál a blogjával amit szeretne!  

Summer Secrets
Link .:  Summer Secrets

Kinézet .: 

Úgy gondolom, hogy ez a blog kinézet nem megfelelő a blogodnak. Szerintem a fejlécet le cserélhetnéd egy sokkal igényesebb fejlécre is. Tudom, hogy a blog egy táborról szól, de lehetne, hogy a háttér értelmesebb legyen vagy ha már ragaszkodsz ehhez akkor a sablont állítsd át megfelelőbbre.
Az oldalakba szerintem hiányzik a Szereplők, Kritikák, Fejezetek, Prológus és a Díjak oldalak. A cseréket nem az oldalakba raknám, hanem a blog jobb oldali modul sáv utolsó rubrikájába. Amit Te prológusnak hívsz Én csak a " Történetről... " címet adnám neki.
A jobb oldali modul sávot Én így rendezném el.
Oldalak ---> Tartalma .: Fő oldal, Szereplők, Prológus, Fejezetek, Kritikák, Díjak
Oldal megjelenítés
Történetről ---> Amit Te most Prológusnak hívsz
Rendszeres olvasók
Blog archívum
Chat ---> Az egészet tedd átlátszóvá, úgy sokkal szebb lesz
Cserék ---> Ide tedd és ne az oldalakba, állíthatod úgy is, hogy csak az ikon látszódjon, frissítési móddal és nem utolsó sorban be állíthatod azt is, hogy csak 5 vagy 10 blog látszódjon
Zian ---> Azaz az író
Szerintem fogad meg a tanácsaimat, mert hasznosak a kinézet miatt, de ha te nem tudod megcsinálni a tökéletest, akkor kérj meg egy ezzel foglalkozó design blogot ( akár a miénket ) és segítenek megcsinálni neked.

25 / 15

Történet .: 

Első ami fel tűnt, hogy nincs Prológus. Tudom, hogy a modulokba írtál ki egy ilyet, de mint mondtam az nem megfelelő. Akár prológus lehetett volna, hogy el indulnak abba a táborba és a két lány szemszögét írod le. Leírod a készülést és az utazást a táborhoz, míg az első részben már történnek is az események.
Megfogod az első rész, pont azt írtad le ami egy prológusnak felel meg, viszont nem tetszik, hogy ilyen sokszor váltottad a két szemszöget, inkább írj folyamatosan egy ideig egy szemszögből és utána cserélj, vagy a két lány szemszöge ne kerüljön egy részbe. Az első részben az egyik lány szemszögét írd, míg a másikban a másik lányét. Mindketten az utazást mesélik el, de nem jó hogy megszakítod folyamatosan. Nem kell nagy betűkkel írni az egész mondatot, ha valaki kiabál, mert a végére ezt úgy is oda írod.  Túl sok volt a párbeszéd, lehet hogy csak azért, mert folyton megszakítottad őket, de lehet azért is mert nem írtál annyi le író vagy gondolkodó részt. Ezen mindenképp javítanod kell, illetve a helyesírásodon is van még mit javítani. A rész egyébként nagyon jó hosszú lett.
Azt tanácsolom, hogy fogad meg egy pár tanácsot és próbálj a hibáidon javítani. Ha megosztod a blogodat Facebook csoportokban, akkor talán többen fognak el látogatni is rá, több lesz az olvasód. Jó blogod lehetsz, ha javítasz.

25 / 15

Összesen .: 50 / 30


2 megjegyzés:

  1. Köszönjük a kritikát, megpróbálunk valamin változtatni.
    Tényleg jó tanácsok, én nem szeretnék durva lenni, de mi ketten írjuk ezt a blogot.
    Azért tényleg köszi :))

    VálaszTörlés
  2. Kedves Zian!
    Nem voltál durva, de csak egy profil van fel tüntetve és normális esetben az írók két külön profilról írnak, így mindenki azt hiszi, hogy csak egy ember írja ezt a történetet és foglalkozik a bloggal.

    Amelia S.

    VálaszTörlés