2014. január 19., vasárnap

#Kritika. 234 Perfect Moments.

Perfect Moments. ( x )

Design: A fejléc nagyon tetszik, egyszerű mégis nagyszerű. Viszont a „ Mert az álmok mindig valóra válnak „ mondatot, átváltanám egy világosabb színre, hogy kitűnjön a sötét háttérből. A háttérre térve, átváltanám egy sima, fekete- sötét lila színre. Ha megfogadod a tanácsomat, és leváltod - viszont mintásat szeretnél - vigyázz, ne ess túlzásokba. Ide egy kevésbé zsúfolt háttér kell, és a legfontosabb, hogy sötét legyen, ne világos. A modulsávnál, a háromszög közötti betűk betűtípusát, leváltanám egy kevésbé kunkorira. A modulsávban lévő modulok sorrendjét, pedig egy kicsit megváltoztatnám: 
1. Lélekszámláló.
2. Feliratkozók.
3. Figyelem!
4. Szereplők.
5. Chat.
6. Blogarchívum.
7-12. Jelentkeztem.
13. Kedvencek és Cserék.
A bejegyzés-modulsáv-fejléc hátteret egyszínűre cserélném le -› ( fekete ) A blog szélességét, pedig lekicsinyíteném, nagyon széles, és a bejegyzések hossza is megnagyobbodna. 

Történet: Az eleje igaz, nagyon sablonos, de miután tovább olvastam, meghökkentem. Nem a Nando’s-ban találkoztak? Ez igen ritka! Örülök, hogy nem azt az éttermet választottad!  Viszont, csak az első részben, képes voltál leírni három napot. Ami igen nagy hiba, mivel az egészet elsieted, nem mellesleg rövid is a fejezet hossza, három nap leírásához. Az előző mondatban, még tegnap volt, a következőben, pedig már reggel. Fejtsd ki a cselekvéseket, az érzelmeket.. Hidd el, nem csak a fejezet hosszabbodik meg, hanem az egész történet brutálisan megváltozik. Persze, jó irányban. A képeket pedig lekicsinyíteném közepesre, és nem cikáznák a barna- szőke hajú lányos képek között. Vagyis, olyanokat keresnék amik a szereplőre jellemzők, nem zavarnám össze az olvasót. 

Remélem nem sértettelek meg!


Sara.x

1 megjegyzés: