2014. január 3., péntek

# Kritika 221 Everything happens for a reason

Halihó, ismételten kritika, amit még mindig kérhettek bárkitől.
Ne felejtsétek, ezek csak tanácsok és a saját véleményem. Mindenki azt kezd / csinál a blogjával amit szeretne! 

Everything happens for a reason
Link .:  Everything happens for a reason

Kinézet .:

Le kell, hogy lombozzalak, mert nem tetszik a blogod kinézete, el is mondom, hogy miért.  Először is a fejléc borzalmas. A fejléc alapja még jó, de ahogy rá van téve a két végére, a két ember, már rossz. Olivér még is hogy néz ki ? Teljesen el van nyúlva. Ezt a hibát gyorsan kijavítanám.
A sablonból az egyszerűt választanám és onnan is az ötödiket, sokkal jobban mutatna. Lényegében a háttérrel nincs problémám, de se a fejléccel se a sablonnal nem passzol. Az oldalakból hiányolom a díjak és a kritika nevű oldalakat. Az információkban jó lenne, ha át olvasnád, hisz azt írtad " 2013. január. 1 " idézem. Nos, már 2014 van, szóval jó lenne kijavítanod.
A rendszeres olvasók modult a chat felé helyezném el és még cseréket is kérnék mást blogoktól, hogy népszerűsítsd a blogod.
Az egy dolog, hogy cserét kérsz, de ha már kértél és kaptál is akkor ki kellene raknod őket.

25 / 15

Történet .:

Erről nem igazán tudok mit mondani, hisz csak a Prológussal találkoztam. Egyre több olyan blogot hoznak létre, ami a By The Wayel kapcsolatos. Félre értés ne essék én is imádom a fiúkat és nekem is van egy ilyen blogom is, de vannak olyanok akik a One Direction alapján és a sablonos blog alapján készítenek egy ilyen blogot, annyi a különbség, hogy nem 1D - s fiúk szerepelnek benne, hanem a BTW tagjai.
Nekem a Prológusod nem nyerte el a tetszésemet és nem jósolok sok jövőt neki. A helyesírásoddal semmi gond nincs, a hossza viszont egy kicsit rövid lett. A betűtípus is lehetne más milyen és nagyobb betűméret.

25 / 10

Összesen .: 50 / 25

Réka S. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése