2013. december 10., kedd

#Kritika özön 180- 181 - 182- 183

Sziasztok!
Volt időm, így meg írtam pár kritikát, amit egybe hoztam most " Kritika özön néven ". A héten még lesznek Lucy Hale gifek és png is, de igyekszünk mást is hozni. Kritikákat folyamatosan lehet kérni, de egyéb mást is chaten illetve e - mailon.
 Ne felejtsétek, ezek csak tanácsok és a saját véleményem. Mindenki azt kezd / csinál a blogjával amit szeretne! 




Rózsa az éjben
 Link .:Rózsa az éjben

Kinézet .:

Kezdjük a fejléccel. Nagyon tetszik, jól ki van dolgozva, egy valami nem tetszik az, ahogy a nevedet fel tűntteted, mert még a  cím jól van fel írva, de az már nem. A színek is nagyon tetszenek a fejlécen. A sablon és a háttér nagy összhangban mozog, azt hiszem a fejléccel egészül ki. A modulokban kerestem a hibát, de nem találtam.
Összességében attól a kis hibától el tekintve nagyon jól néz ki a designed!

25 / 22

Történet .:

Nos mivel még csak a prológus van fent, nem sok mindent tudok róla mondani. A helyesírásoddal és a fogalmazásoddal nincs gond. A történetből még nem tudom mit szeretnél ki hozni, de figyelem fel keltő a bevezetőd.

25 / 24

Összesen .: 50 / 46



Behind the Camera
Link .:Behind the Camera

Kinézet .:

A fejléc valami mese szép. Nem tudok bele kötni csak csodálni.  A háttérrel és a sablonnal tökéletesen összhangban van. A modulokban is kerestem a hibát, de egy valamin meg akadt a szemem. Nincs rendszeres olvasó modulod . Miért nincs ? Szerintem alap dolog, hogy egy ilyen modul helyet kapjon minden blogon.
Apróbb megjegyzés, ha teszel ki egy iratkozz fel modult és minden tökéletes lesz.

25 / 22

Történet .:

El olvastam, mivel kevés rész van fent, mindössze 11 fejezet. Őszintén szólva nekem nem nagyon nyerte el a tetszésemet a történet, de ahogy a mondás is tartja amit ilyenkor használok " Ízlések és pofonok ! ". A fogalmazásod nagyon jó, ahogy a helyesírásod is. Egy kisebb megjegyzés ne hagyj egy részben annyi entert, ha a szöveg össze kapcsolódik, akkor hagy ki egy vagy két sort, ha helyszínt váltasz vagy valami hasonló. Szerintem a részek lehetnének csak egy kicsit hosszabbak.

25 / 18

Összesen .: 50 /  40



Wrecking Ball
Link .:Wrecking Ball


Kinézet .:

A fejléc nagyon szép és nagyon tetszik. De szerintem ez a tépet fejléc nem illik ehhez a sablonhoz. A háttér jó választás, illik a fejléchez és még a sablonhoz is illik. Bár ez a háttér az összes sablonhoz illik.
A modulokban kerestem hibát, de nem találtam. Szerintem minden meg van ami egy jó bloghoz kell.

25 /24

Történet .:

El kezdtem olvasni és nem tudtam abba hagyni. Nagyon érdekes a történet és egyszerűen fantasztikus ahogy ezeket ki találod. Imádom az írásaidat és most már ezt a blogodat is olvasni fogom.  A fogalmazásod nagyon jó, a helyesírásodban sem találtam hibát. Érdekel, hogy mi fog ebből a történetből ki sülni.  A részek hossza egy kicsit rövidek, de lényegre törőek. Folytasd és várom a folytatást!

25 / 25

Összesen .: 50 / 49



 Link .:Dream Big

Kinézet .: 

Egyszerűen nem is tudom, hogy hol kezdjem. Hiányolom a fejlécet, ami szerintem fontos egy blogban. El sem tudom, úgy kezdeni a történetet, hogy nincs fejlécem. A háttér az tetszik, de a sablonnal nem vagyok " jóban ", szerintem le kellene cserélned egyszerű sablonra, mindig ezt tanácsolom, mert ezt a legkönnyebb kezelni. Az oldalakat oldal modulba állítanám át, sokkal szebb lenne. A modulokban is kerestem hibát, ott viszont nem találtam. Észre vettem, hogy a szereplőkről nincs kint rendezett kép, ami szintén nagy hiba, ajánlom hogy a modulokba jobbra vagy épp az oldalakba csinálj neki " helyett ". A rendezett képek olyan fontosan, mint a fejléc.
Tanácsom, hogy vagy alakítsd át magadnak a blogod designjét vagy kérd egy oldal segítségét ( akár a miénket is ). Szerezz be egy fejlécet amit ha tudsz készíts te vagy, ha nem tudsz rendelj ( szintén akár tőlünk is ). Készíts rendezett képeket is vagy kérj egy oldaltól.

25 / 10

Történet .:

El olvastam és egyáltalán nem jön be az ilyesfajta írás. A szokásos mondatom amit ilyenkor használni szoktam " Ízlések és pofonok ! ". A helyesírásodra és a fogalmazásodra is jobban figyelhetnél, még van mit fejlődnöd. A részek hossza megfelelőek, néha lehetnének rövidebbek vagy épp hosszabbak.
Nem tudok mást mondani csak, hogy figyelj jobban!

25 / 10

Összesen .: 50 / 20

Réka S. :)

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikát. :) Odafigyelek majd az apróbb hibákra. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a kritikát, igyekszem megfogadni a tanácsokat!:)

    VálaszTörlés