2013. december 28., szombat

#Kritika 208 #Bemutatkozás

Sziasztok! Én lennék az egyik akit felvettek kritika írónak. Engem Anasztázia néven találtok itt meg. Rólam annyit, hogy 16 éves vagyok és már május óta vagyok jelen a bloggerinák körében. Van saját fanfictionom is. Szóval tőlem is nyugodtan kérhettek kritikákat, én ne feledjétek EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!




Kinézet:
 Tetszik. Kicsit egyszerű de jól néz ki. Tetszik,hogy a blog háttere és a fejléc is összhangban van és nem tér el a színük. A modulok címének a színét is sikerült eltalálnod, és a modulokba is csak azokat raktad ki amik szükségesek lehetnek. Viszont, a rendszeres olvasókat szerintem berakhatnád a TÖRTÉNET című modul elé, hogy az olvasó hamarabb megtalálhassa. Az is tetszik,hogy kiraktad, hogy miről szól a történeted, mert így, ha például egy új olvasó téved a blogodra és még nem tudja, hogy miről szól akkor innen megtudhatja, és így eltudja dönteni, hogy tetszik-e neki vagy sem. fejléced, mint már mondtam összhangban van a blog többi részével, de nekem nem nagyon tetszik. Jobb oldalán, a One Direction felett szerintem felesleges az a lány alak, vagy ha annak ott kell lennie akkor miért nem a többivel van a másik oldalon? Az idézetet is valahogy úgy kellett volna megoldani, hogy az ne lógjon bele a fiúk arcába. Niall arcának szinte a felét kitakarja. A bal oldalon lévő lányok is jól elvannak helyezve, de nekem nem tetszik a fejléc mintája. Csúnya, hogy a lányok arcán olyan furcsa minta van. Majd legközelebb figyel oda/vagy aki csinálta, hogy ne legyenek mintásak a fejlécen szereplők arcai. Azt nem tudom, hogy a szereplők ide tartoznak-e,de leírom. Mikor megnyitottam a SZEREPLŐK című oldalt, elkezdtem olvasni. Nagyon jó karaktereket összehoztál, de mire már a szereplők végére értem, és te valamelyik jellemzésben megemlítettél egy fentebb lévő személyt, vissza kellett hozzá mennem, mert addigra elfelejtettem, hogy ki is volt ő valójában. Ne érts félre, jó, hogy ide leírtad az összes szereplődet, de nekem egy kicsit sok volt ez egyszerre.
20/25

Történet:
Tetszik a történeted és szerintem jó, hogy táncos lányok szerepelnek benne. Viszont az már kicsit unalmas, hogy Magyarországról valami csoda folytán kikerülnek Londonba és mit ad Isten? Előtte a főszereplőnek valami történik a bokájával. Az is már unalmas,hogy ahol a lányok ott lépnek lépnek  ahol a One Direction is. És ráadásul az egyik tag(itt Louis T.) totálkárosra issza magát, a főszereplő megtalálja, szól a többi tagnak és így megismerkedik velük. Ráadásul a lánynak pont akkor is volt a születésnapja. Nekem kicsit ezért unalmas és tucatblog szagú a történet, de lehet, hogy ez a későbbiekben változik. A fogalmazásodban annyi kifogásom van, hogy a főszereplő érzelmeit jobban leírhatnád meg a történéseket is. Helyesírási hibát viszont nem nagyon találtam, de helyette más igen. Például:Vigyázz, hogy ne használj szlenget a történetben mint például a SAJNA szó vagy, hogy GYORS ODAMENTÜNK HOZZÁ. Inkább írd azt, hogy sajnos meg gyorsan odamentünk hozzá, vagy odasiettünk. Találtam néhol ilyen jelet is :$. Ilyeneket SE használj!
18/25


38/50


3 megjegyzés:

  1. szia:) a fejlécet nem én készítettem, de a készítőjének én is ugyanezeket az észrevételeket mondtam. A szlenget mostanában próbálom már mellőzni és a smile-kat csak az első pár részben raktam! De nagyon szépen köszönöm:)

    VálaszTörlés

  2. Especially superb!!! Exactly when I search for this
    I found this webpage at the top of every single online diary in web crawler.

    Click here to chceck my blog :: 오피

    (freaky)


    VálaszTörlés