2013. december 13., péntek

#Kritika 190 Everything has changed

Hello!
Ismét kritikával jelentkezem. A szünetben több időm lesz, mint most.
    Ne felejtsétek, ezek csak tanácsok és a saját véleményem. Mindenki azt kezd / csinál a blogjával amit szeretne! 

Everything has changed
Everything has changed

Kinézet .:

A fejlécedért oda meg vissza vagyok, de nem tetszik, hogy tépet, alig lehet észre venni. A háttérrel passzol a fejléc és a sablon is. Azt viszont meg jegyezném, hogy vagy a sablont vagy a fejlécet le kellene cserélned, mert a tépés nem látszik, viszont így gyönyörű a kinézet.
Tetszik a csillag kurzolod, a zenelejátszót el kell indítani, ami plusz pont. Az oldalakban minden meg van, ami csak kell. A jobb oldali modul sávban rendeznék egy kicsit, mert ez így nem jó. Fentebb kellene tenned pár fontosabb dolgot.
Összességében csak egy kicsi igazításra szorul a blogod kinézete!

25 / 22

Történet .: 

Ahogy el olvastam a Prológust, nem tudtam, hogy mit higgyek. Értem, hogy szereted a One Directiont, de egy kicsit durva, hogy Liam meg hal, Louis meg kemény motoros. Holmes Chapel ? Ott nem Liam élt kiskorában, hanem Harry és engem ez zavar. Oké, hogy a te fantáziád , de akkor is.
A szereplőkből, nem derül ki, hogy a másik 3 srác is benne van- e. Kérdés, hogy benne lesznek - e? Mert, ha igen akkor Őket is be kell tenni a szereplők oldalba, de Liam is hiányzik belőle.
Remélem Liam azért fel fog támadni vagy valami, mert ez így nagyon durva, olyan mintha a halálát kívánnád. A fogalmazásodon és a helyesírásodon is van, mint javítani.  A párbeszéd között ne hagy entereket.
Azt hiszem mindent el mondtam amit akartam.

25 / 15

Összesen .: 50 / 37

Réka S. :)

4 megjegyzés:

  1. http://night023.blogspot.com/2013/12/1fejezet.html?spref=fb Én is kérek kritikát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Fel írtalak, de máskor használd a chatet!

      Törlés
  2. Szia!Köszi a kritikát!Igyekszem javítani!:)
    xoxo Fancsi

    VálaszTörlés