2013. november 29., péntek

#Kritika 175 The Wanted fanfiction - Roxanne West. diaries

Hello!
A nap utolsó kritikájával jelentkezem, tőlem újból lehet kritikákat rendelni, csak írj az üzenőfalra.
Ne felejtsétek, ezek csak tanácsok és a saját véleményem. Mindenki azt kezd / csinál a blogjával amit szeretne!  

The Wanted fanfiction - Roxanne W. diaries
The Wanted fanfiction - Roxanne West. diaries
Író .: R.W.

Kinézet .:

A fejléced szép, de soha nem szerettem és nem is fogom meg szeretni az olyan fejléceket amiket középen tépnek szét. Szerintem az nem szép, itt viszont értem miért van szét tépve pont középen, ehhez a bloghoz illik, a történet miatt, de erre majd még ki térek. 
A sablonnal és a háttérrel semmi problémám, szerintem jól illik a fejléchez. 
A modulokba viszont már van bele kötni valóm, fentebb tenném a rendszeres olvasó modult és be szereznék egy chatet is, mert sokat segítene a kommunikálásban. Cseréket is kérnék más blogoktól, hogy jobban meg ismerjék a blogodat, ha esetleg új rész van fent Facebookon is meg oszthatod erre létre hozott csoportokban is. A képek és az oldalak rendben vannak. 
Összességében fentebb tenném a rendszeres olvasó m modult és be szereznék egy chatet a töbivel csak kisebb problémáim vannak.

25 / 24

Történet .:

Az igazság, hogy az első résztől olvasom a blogodat. Nagyon jó, nagyon tetszik, de sajnálom, hogy ritkán vannak részek. Kevés The Wanted fanfictiont olvasok, de a tiéd nagyon meg fogott, mindig várom az új részeket. Tetszenek a karakterek szerintem jókat választottál, a nevek nem hétköznapiak, nem minden blogban szerepelnek, főleg a Roxanne. A fiúk személyisége is nagyon jó, ahogy a lányoké is.  Tetszik, hogy nem sablonos  a történet, mindig történik benne valami. Megismerkednek, majd össze jönnek veszekedés szakítás és külön vannak, nem pedig a rá következő második részben össze jönnek. 
Jól fogalmazol és a helyesírásoddal sincs baj. Nagy a szó kincsed, változékonyak a mondatok.
Csak így tovább és nagyon várom a következő részt.

25 / 25

Összesen .: 50 / 49

Réka S. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése