2013. november 15., péntek

#Közérdekű 7.

Sziasztok!
  Most nem kritikával vagy rendeléssel érkeztünk, de hamarosan azok is jönni fognak. Hanem szeretnénk valamit mondani egy személynek, aki nem más mint a 'kedves' Gréta. Megint sikerült sikeresen felidegesítened minket, de sebaj most kiadjuk magunkból és mindenre választ kapsz.

   1.Először azt szeretném tisztázni, hogy miért töröltük a blogot. Igen volt benne részed, hiszen nem kicsit cseszted el a kedvünket egyik percről a másikra... de amint te is látod megbeszéltük, nem fogjuk törölni a blogot, mert neked nem tetszik. Kit érdekel, hogy nem tetszik vannak akiknek igen és ez számít, nem egy olyan vélemény, aki fel sem meri vállalni magát. És miért lennénk szánalmasak? Igen kitöröltük a blogot és pár napig úgy is volt, de megbeszéltük és visszahoztuk, ami azt jelenti, hogy nem fogunk neked a kedvedre tenni. Szerintem élvezed, hogyha blogokat rombolsz le, de nem értem, hogy mi értelme van ennek? Nem is számít, a lényeg az, hogy a blog nem fog törlődni!
   2.Ha nem tetszik az amiket csinálunk akkor mégis mi a francért kattintasz az oldalunkra? Ezt kérlek magyarázd meg, mert nem tudom felfogni. Az ember nem megy olyanra rá, ami nem tetszik neki, akkor te miért? Miért pontozod le a kritikáinkat? Igazad van nem minden blogot olvasunk végig, hiszen nincs idő, hogy mindet végigolvassuk, de az első 5 részt mindig elolvassuk és a többibe pedig beleolvasunk, de olyat sosem csinálunk, hogy egyáltalán nem olvassuk el, szóval ne vádolj ilyesmivel minket. Lehet, hogy eddig lazábban vettük a kritikákat, de már dolgozunk rajtuk és keményebben fogjuk írni őket...
   3.Ha nem tetszenek a fejléceim nem igazán érdekel. Azt nem mondhatod, hogy nem tudok, mert ez nem igaz. Nem egy fejlécet készítettem rendelésre és mindegyiket felhasználták. Az elején bevallom, hogy nehezen ment és bénáskodtam is, de azóta fejlődtem. Igaz még van mit, de már jó úton járok. Amiért neked nem tetszik lehet, hogy másnak igen, sőt ez biztos is...
   4.Miért nem vállalod fel magad, hogyha már ilyen szépen osztod itt az eszed? Ha így tudsz írni, hogy mik nem tetszenek akkor vállad fel magad vagy talán nem mered? Nem tudom, hogy ki a szánalmasabb mi vagy te? Mi legalább felvállaljuk magunkat, de te csak egy nevet adsz meg és osztod az észt... Kíváncsi lennék neked, hogy mennének ezek, amiket mik csinálunk? Jobban, nem hiszem, de lehet tévedek, de ha így lenne akkor kérlek küld el az oldalad, hogy lássuk neked, hogy megy vagy talán nincs? Akkor minden világos, egyszerűen csak nagy a szád(bocsi ha megbántalak, de te is ugyanezt csináltad velünk).

  Rékával szeretnék megköszönni azoknak akik kiálltak mellettünk. Köszönjük! Még egyszer hangsúlyozom a blog nem fog bezárni, Gréta nem érte el a célját. Most látom, hogy még érkezett valami a chatre, Lindától. Ő legalább szépen mondta el a véleményét nem úgy mint Gréta... Linda örülök, hogy szereted a blogjaimat, de a fejlécekkel kapcsolatban még szeretnék valamit mondani. Az új blogomba én készítettem és kértem egy kritikát az egyik oldaltól és ott elismerték, hogy szép és tetszett nekik... A mostani munkáimat nem is láttátok szóval inkább ehhez nem fűzök másat! A blogot senkiért se fogjuk törölni, se Gréta miatt se senki más miatt!
U.I: Köszönjük, hogy felnyitottad a szemünket, egy részben fájt amit írtál más részben pedig változtatásra vett rá és ezért köszönettel tartozunk neked!

Réka S.:) és G.B.Evelyne

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése