2013. november 7., csütörtök

#Közérdekű #6

Sziasztok!
A napokban biztos észre vettétek, hogy a blog minden előzmény nélkül törölve lett. Ennek az a magyarázata, hogy kaptunk egy pár kritizáló mondatokat chaten. A legtöbb olyan volt, hogy inkább nem részletezem. Nagyon sértőek voltak számunkra. Evelynenek kritizálták a fejléceit, nekem pedig azért szóltak be ahogy kritikát írok.  A chatről már törlődve lettek ezek a bizonyos mondatok.
Akik kritikát kértek tőlünk meg fogják kapni még a hétvégén. A másik, pedig hogy ki írtam a bal oldali modul sávba, hogy a kritika kérés SZÜNETEL!!!
Be telt az összes hely, így egy bizonyos ideig nem lehet kérni, de minden mást igen. Továbbra is kérhetek pngket, gifeket, fejléceket, karaktereket és háttereket is.
A harmadik dolog, hogy a közös e-mail cím TÖRÖLVE lett, így oda már nem tudtok nekünk írni. Aki esetleg oda szeretet volna írni az ne tegye. Evelyne vagy az én e-mail címemre nyugodtan írhatok.
A negyedik pont, a verseny. Két kategóriában még nem hirdetünk eredményt, ezeket a hétvégén pótolni fogjuk és mindenkit értesítünk róla.
Azt hiszem ennyit szeretünk volna. Jó időtöltést az oldalon!
Réka S. :) & G.B. Evelyne

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése